Meme Buyutme 13. gun- lutfen yardım :(

perella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
36
12
88
İstanbul
Kızlar merhaba 13 gun once ameliyat oldum dikişlerim anca kapandı. Agrım 4. gunun sonunda bitmişti fakat 2 gundur yururken oturur kalkarken ve ellediğimde sag gogsum acıyor. Silikon sag gogsumde asagı inmiş vaziyette ve dikislere yakın kısımda silikon elime geliyor
Doktorum suan yurtdısında oldugu icin kontrole de gidemiyorum. Sizin basınıza boyle birşey geldi mi ilk haftalarda silikonu hissetme gibi?
Sag gogsum suan cok sekilsiz duruyor silikon alt kısmın dekolte bolgesine kaymıs gibi (

İlk zamanlar dikiş yeri ve meme arasında doku yoksa protez eline gelir ama sonrada etrafını bag doku sarıyor ve hissetmezsin o zaman. Görüntüde farklılık varmı peki. Damlamı yuvarlak mı

İlk zamanlar dikiş yeri ve meme arasında doku yoksa protez eline gelir ama sonrada etrafını bag doku sarıyor ve hissetmezsin o zaman. Görüntüde farklılık varmı peki. Damlamı yuvarlak mı

yuvarlak takıldı. evet sag gogsumde bi gariplik var hem agrımaya basladı hem de sekli normal degil suan

P perella merhaba. 1 ay oluyor ameliyat olalı.Benzer durum bendede var.sol göğsümde.en başından beri Silikon u hissediyorum sol memede.ve acı.meme ucu dahil. Sağ meme uyuşuk hissetmiyorum. Şimdi iki meme arasında fark oluştu.sağ toplu duruyor sol yayvan. Ayrıca sol memede silikon u hissediyorum ve bazı hareketlerinde sol memede acı ağrı karışımı bişi oluyor.ve canımı sıkıyor . Cuma günü kontrole gideceğim. Siz gidebildiniz mı sonuç alabildiniz mı?

Odemleriniz hala inmediginden sekil bozukluk ları normal. 2 aya odemler iner 6 aya da şekli tamamen oturur. Suan korkmak icin cok erken ancak icinizi rahatlatacaksa baska bir doktora gozukebilirsiniz

benim olalı 26 gun oldu benim de hala agrım var ustler yumusadı ama altlar hala aynı sert doktor yukardan asagı masaj verdi ben de bu hafta gideceğim cunku sag gogsum yamuk yumuk hala.. sporcu sutyeni mi kullanıyorsun canım sen

canım nasıl oldu goguslerin duzelme var mı

canım nasıl oldu goguslerin duzelme var mı
Merhaba sol memedeki hassasiyet azaldı.ağrı geçti.sağ hala uyuşuk.görüntü aynı. Başka bir doktora muayene oldum gayet güzel dedi.bazen arada ufak farklılıklar oluyor dedi.memedeki cebi iki memede aynı açmak mümkün olmuyor.elimizi ıçeri sokarak açma yapıyoruz dedi. Milim milim tutturmak çok zor biz doktorlar en iyisini yapmaya çalışıyoruz dedi vs.6 . Ayımı bekliyorum. 1.5 ay olacak ameliyat olalı

Benim 3. Haftam ve ilk günden beri sol göğsüm diğerine nazaran hep daha ağrılı idi. Bugün aşırı sertlık hissettim. Zaman zaman silikonları hissediyorum sanki içerde bir şey sıkışmış gibi batma hissi gibi. Ama bu sadece sol göğsümde oluyor. Normal mı acaba :/

Ne zor bir surecmis bu meme estetigi surekli acabalarla geciyor gunler benim de ssag gogsumdeki diren yerim agriyor hala 10 gun oldu ameliyat olali. Bazen sol gosgum agriyor bazen sag. Su an sag daha buyuk duruyor. Bantlarim daha cikmadi 14.gun cikacak umarim dikislerimde bir problem yoktur bu aralar bunu cok duyar oldum

Benimde ilk iki hafta diren yerim ağrıyordu ama sonra geçti. Bugün 22. günüm ağrıların çoğu geçti ama halen taş gibi hissediyorum, bazen dik duramıyorum sanki batıyor gibi. Son 2 gündür silikonları acayip hissediyorum. Sizin de öyle mi? Benim bantlarım henüz çıkmadı doktor zamanla çıkar dedi ama bu Pazartesi kontrole gidip soracagım

Benim ozellikle sabahlari gogsum tas gibi cok rahatsiz edici gun icinde yumusuyor ama aynen ben de hala tam dik duramiyorum ozellikle yuruyuse cikiyorum su odemler gitsin diye ama cok agir geliyor memelerim Silikonlari bazen hissediyorum bende bir de benim karnim ameliyattan ciktigimdan beri cok sis odemim cok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…