• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyüme ameliyatı olalı 6 ayı geçen arkadaşlar - Fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Queen_of_the_ house

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
381
111
123
Merhaba arkadaşlar,
Meme büyütme ameliyatı olalı 6 ay - bir yıl olanlara sesleniyorum. Cicişlerinizin zaman geçtikten sonra, durmuş oturmuş hallerinin resimlerini ekleyip, benimle arkadaş olmanız mümkün olur mu? :17: :18: Ameliyat sonrası eklenen resimler -bence- ödemler nedeni ile fikir vermediği gibi korkutucu bile olabiliyor. :26: :30: :17:

Hatta kime, hangi kesi ile, hangi boy implant bilgisi ile kullanılan metodu da eklerseniz ne güzel olur :46::46:

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,
Meme büyütme ameliyatı olalı 6 ay - bir yıl olanlara sesleniyorum. Cicişlerinizin zaman geçtikten sonra, durmuş oturmuş hallerinin resimlerini ekleyip, benimle arkadaş olmanız mümkün olur mu? :17: :18: Ameliyat sonrası eklenen resimler -bence- ödemler nedeni ile fikir vermediği gibi korkutucu bile olabiliyor. :26: :30: :17:

Hatta kime, hangi kesi ile, hangi boy implant bilgisi ile kullanılan metodu da eklerseniz ne güzel olur :46::46:

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

fotoğraf paylaşmak biraz zor fakat, istanbulda araştırdığım bir iki doktor var bence biraz internette araştır, güvenilir kişileri seç derim, estetik kurbanı olma canım

fotoğraf paylaşmak biraz zor fakat, istanbulda araştırdığım bir iki doktor var bence biraz internette araştır, güvenilir kişileri seç derim, estetik kurbanı olma canım

Merhaba,
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bende önerinizi dinlemeye çalıştım. Kısmetse 7 martta Ercan Karacaoğlu tarafından ameliyatım yapılacak.
Sevgiler

hadi hayırlısı ben de bir doktor buldum şuan görüşüyorum sadece, siz kesin kararı verdiniz sanırım?
fiyat konusu filan anlaştınız?

Merhaba, evet kararı verdik, günü belirledik. Şimdi gün sayıyorum.
Dilerim herkes kendisi için en doğru doktoru bulur. Bu sitede adı geçen tüm doktorlar cafe hatta burada adı geçmeyen pek çok mükemmel cerrah var ülkemizin her şehrinde. Önemli olan sizin güven duyabileceğiniiz ve aynı zamana maliyetinide karşılayableceğiniz kişiyi bulmanız.
Dilerim sizde hızla ve hayırlısı ile bulursunuz kendi doktorunuzu.

En iyi dileklerimle

Merhaba, evet kararı verdik, günü belirledik. Şimdi gün sayıyorum.
Dilerim herkes kendisi için en doğru doktoru bulur. Bu sitede adı geçen tüm doktorlar cafe hatta burada adı geçmeyen pek çok mükemmel cerrah var ülkemizin her şehrinde. Önemli olan sizin güven duyabileceğiniiz ve aynı zamana maliyetinide karşılayableceğiniz kişiyi bulmanız.
Dilerim sizde hızla ve hayırlısı ile bulursunuz kendi doktorunuzu.

En iyi dileklerimle

şimdiden geçmiş olsun dileklerindeyim :) umarım dilediğiniz gibi sorunsuz ve kafanızdakine uygun bir göğüse sahip olursunuz :)

Back