Meme büyültme/Bülent tekeroğlu

ceydaEla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
2
0
43
Bülent tekeroğlu doktora amelıyat olan biri varmı (büyültme) bıraz bilgi verirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim

Bülent tekeroğlu doktora amelıyat olan biri varmı (büyültme) bıraz bilgi verirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim
Ben ameliyat olmadim ama kendisiyle gorustum,yaptigi bir kac ameliyat ta gordum.Gayet basarili bir doktor,hele dikis konusunda cok iyi gibi gozukuyor,benim gorduklerim diklestirmeydi.
Ancak bana kucuk protez onerdi,ve fiyati bana biraz yuksek geldi,onun haricinde guzel yapiyor memeleri

elizeliz ameliyet fiyatı olarak size ne dedi??
Cok ozur dilerim arkadas Bulent Tekerekoglu demek istemis herhalde,ben Berker Buyukguralla karistirdim ve yorumum onun hakindaydi,Bulent bey hakinda deil.
Bulent bey zanedersem Esteworld ta calisiyor,
esteworldta baska bir doktorla gorusmustum bana 4000 euro fiyat vermistiler diklestirme+protez icin

canim ben bulent bey e oldum 6 ay oldu ameliyat olali 325 cc high profil yuvarlak takildi cok memnunum kendisinden hastanede guzeldi hensirelerde ilgiliydi gonul rahstligiyla onerebilirum bir kac arkadaslarda var ameliyat olan yeni ameliyat olsnlardaar ama en eski aktif olan benim saniyorum merak ettigin sorular varsa seve seve csvaplarim

Sorun değil cnm

Çok tesekkür ederim cnm..doktor araştırması yapıyorum ben de, işin en zor kısmı. bülent beyin isminden olumlu bahsedilmiş dikkatimi çekti. 6 ay olmus sizin, kasaltı mı yapıldı? protezi hissediyor musunuz?? albümünüz varsa görmek isterim aslında sorun olmazsa eğer

evet canım kas altı oldu hiç dokum yoktu benim ben hissetiyorum memnunum çok şükür izlme konusundada yanlıs anlma tabiki sana özel değil yeni uye oldugun için suanki halini görebilmem mumkunmu bizim gibi özel album yaparsın böyle kimse izlemeye almaz seni artık şart gibi bişey oldu :)

peki nasıl eklenıyor anlatırmısın. yeni olduğum için bilemiyorum
albümler kısmıa tıkladıgnda yukarda pembe kutucuklar göreceksin album oluştur kısmına tıklayıp album oluşturup fotograflarını koyabilriisn tabi album ayarlarını sadece takip ettiklerim olarak değiştirmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…