Meme Başı Sorunu

UmmuEymen

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
60
1
Arkadaşlar Merhaba;

Benim göğüs başıyla ilgili sıkıntım var. Hamileliğim öncesinde de yaşadığım bir durumdu. Göğüs ucu kabuk bağlıyor gibi oluyor küçük küçük. Özellikle banyo sonrasında da dökülüyor, yerine yenileri geliyor. Cildiye doktoruna gittim bugün, bazı bayanların göğüs başlarının bu şekilde olduğunu ve normal olduğunu ifade etti. Hamile olduğum için emzirirken sorun çıkarmasından korkuyorum. Emzirirken sıkıntı olur mu bilemem dedi doktor.

Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Emzirirken sıkıntı doğurur mu? Yardım istiyorum sizlerden.

canım göğüs ucun varsa sorun olma göğüs ucun yoksada sütün gelmesi için bol bol su ve rezene iç sütün gelincede silikon göğüs ucu kullnırsın

1 göğsümde uç yok diğeride bir acayip oyüzden ne olucak ne biticek bilmiyorum hele doğsun bir ara baya taktım şimdi artık oluruna bıraktın elimden geln bişey yok sonuçta bu şekilde emmesi için her yolu deniycez ama sıkıntılı bir süreç olucak gibi slikon uç aldım hazırladım artık onlara kaldık

Sezen'cim çok sağol. Göğüs ucum var çok şükür ama ben kendim bildim bileli göğüs ucum hassas. Bu sebepten hassas olabilir mi diye düşündürüyor bu aralar beni. Hassas bir göğüsle emzirmek sıkıntı doğurmak inşallah.
Peki arkadaşlar göğüs ucu benim gibi olan var mı aranızda? Sizin göğüs yapınızla alakalı dedi çünkü doktor.

X