meme başı küçültme ameliyatı olan var mı???

jefreey85

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
149
57
kızlar silikon taktırmakta bir şey yokmuş daha kötüsünü duydum bugün:KK43:( benim silikon ameliyatım sırasında meme başımında küçültülmesi gerekiyormuş çünkü silikonu koyunca meme başı yani kahverengi kısım zaten geniş bende silikonla birlikte iyice genişleyecekmiş bu yüzden doktor yuvarlak silikon koyup ameliyat sırasında meme başımında küçültülmesi gerektiğini söyledi, bir kaç fotoğraf gösterdi inanılmaz yapay ve itici duruyor, doğallıkla alakası yok meme başı çevresinde yuvarlak beyaz izler kalıyor yapayım diye bağırıyor adeta itici bir görüntü fotoğrafları görünce yıkıldım öyle bir meme ucu istemiyorum kesinlikle, ama silikon taktırıp kocaman kocaman koyu meme uçlarım olacaksa onu da istemiyorum çok moralim bozuldu çünkü daha bekarım ileride çocuk doğurucam emziricem nasıl olacak bu meme başı küçültme bilmiyorum hesapta hiç yoktu ben protez konulacak sanıyordum sadece ama yapımdan dolayı böyle olacakmış hiç bunu yaşayan var mı aranızda :KK43:((((

Merhaba post açılalı epey olmuş ama benim gibi yeni yeni forumları karıştırmaya başlayanlar için yazmak istedim.
Meme başı küçültüldüğünde malesef emziremiyormuşuz.Benim doktorum böyle söyledi.
Silikon emzirmeye engel değil ama meme başı küçültüldüğünde etrafında ki süt kanalları kesildiği için emziremezsin dedi.
Sizde buna göre araştırın sorun doktorunuza derim
Selamlar...

Merhaba post açılalı epey olmuş ama benim gibi yeni yeni forumları karıştırmaya başlayanlar için yazmak istedim.
Meme başı küçültüldüğünde malesef emziremiyormuşuz.Benim doktorum böyle söyledi.
Silikon emzirmeye engel değil ama meme başı küçültüldüğünde etrafında ki süt kanalları kesildiği için emziremezsin dedi.
Sizde buna göre araştırın sorun doktorunuza derim
Selamlar...
Aynen benim doktor da söyledi bunu.. meme başı küçültüldüğü zaman emzirme imkansız gibi bişeymiş

X