Merhaba bayanlar,
Foruma üye olur olmaz böyle bi konu açmak kötü bi duygu. Ama bunu danışmam lazım.
Herkes bayanların %90 ında bu problemin olduğunu söylüyor ama bu asimetri olayını ben çok büyütttüm kafamda.
Göğsümün biri diğerinden büyük, uçları aynı hizada durmuyor, ve büyük olan sanki sarkmış gibi görünüyor. Arada da ağrı yapıyor.
Bunun çözümü ne olabilir? Lütfen yardımcı olun..
Merhaba bayanlar,
Foruma üye olur olmaz böyle bi konu açmak kötü bi duygu. Ama bunu danışmam lazım.
Herkes bayanların %90 ında bu problemin olduğunu söylüyor ama bu asimetri olayını ben çok büyütttüm kafamda.
Göğsümün biri diğerinden büyük, uçları aynı hizada durmuyor, ve büyük olan sanki sarkmış gibi görünüyor. Arada da ağrı yapıyor.
Cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Daha önce hiç ameliyat olmadım, kilolu bi insanım ve diyet yapıyorum acaba düzelir mi diye de ameliyat olmaya kokuyorum ama kilo verdikçe aradaki fark artıyor gibi geliyor bana,
belki psikolojik olarak öyle sanıyorum ama bilmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, temmuzda da düğünüm var
Cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Daha önce hiç ameliyat olmadım, kilolu bi insanım ve diyet yapıyorum acaba düzelir mi diye de ameliyat olmaya kokuyorum ama kilo verdikçe aradaki fark artıyor gibi geliyor bana,
belki psikolojik olarak öyle sanıyorum ama bilmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, temmuzda da düğünüm var
bendede çok ciddi bir asimetri var estetikle bile düzelmeme ihtimali varmış sanırım, bugüne kadar asimetri olmaya kimseyi duymadım etrafımda:44:
tabikde canım haklısın =) benim göğüslerimde çok fark var biri başkasının gibiişte bunları paylaşmak gerek. bu da mı sadece bende var diye dünyamız başımıza yıkılıyor. hem göğsüm yok hem asimetri var... oy oyyy.... çoğu kişide var, derecesi farklı olabilir. doktorum diyene kadar ben de farketmemiştim. aynada kendimi görmek istemediğimden dkkat etmemişim demek ki. :26:
yahu bir gün daha bitti değil mi bu arada
tabikde canım haklısın =) benim göğüslerimde çok fark var biri başkasının gibievet bir gün daha bitti 22 sinde olan ameliyatım finaller yüzünden bir hafta ertelecek sanırım benim bunca zamanı zor geçirdim ben oysa
umarım ameliyatınla bu sorun da çözülecek canım.
"bir gün daha geçti" yi kendim için söylemiştim ama paylaşabiliriz sorun değil
biliyorum canım ben yinede söelyim dedim içim içime sığmıyor
Sizce asimetriyi erkekler çok sorun eder mi?
Merhaba bayanlar,
Merhaba bayanlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?