meme asimetrisi

strawberry06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
14
0
arkadaşlar merhaba, meme asimetrisi olan çok kişi var fakat sitede detaylı bilgi yok. ben bu sorunu yaşamış ve ameliyat olmuş biri olarak bu sorunu yaşayanlara yardımcı olmak istiyorum.

konuyu açtım okuyan ve bu sorunu olan birileri var görüyorum ama nedense çekınılıo mu neyse bılgı almak isteyen yok.madem okunuluo o zaman ben yazıyım sizde belkı yararlanırsınız. Ben site sayesınde yanı burdan güç alarak bu ameliyatı oldum. Belki sizlere de faydam olur.Ali mübin aral dr um. ismini burdan bir iki arkadaştan duydum. yenimah.devlet hastanesınde kendısı. Hakkında bır amelıyat sonucu duymadan görüşmeye gittim ve o kadar olumlu olduki görüşme amelıyat günü alarak hastaneden ayrıldım. Amelıyat sonucum şuan yenı olmasına ragmen beni çok mutlu ediyor. asimetri oldugu için tek mememe sılıkon konuldu. diger mememle simetri saglanmaya çalışıldı. sonucum dedıgım gıbı çok güzel ilerliyor. Asimetri oldugu için devlet karşıladı ücreti. Tabi istek üzerine estetik büyütme amaçlı durumlarda devlet karşılamıyor. Ali mübin aral ı estetık düşünen herkese tavsiye edıyorum. Genç başarılı gerçekci bir doktor. Görüşmede her türlü bilgiyi verıyor. Oluşabilicek olumsuz durumları da açıklıyor. Kontrole gittiğimde burun estetiği olmuş birinin annesiyle görüştüm dışarda. çok memnun olduklarını oglunun agrısız süreç geçirdigini ve şeklınden de mutlu olduklarını söyledi. Bu arada bende yok denecek kadar agrısız bi süreç geçirdim. Ali bey başarısıyla isminden çok bahsettirecek yakın zamanda duyacagız hiç kuşkum yok. Gidin görüşün ve kendınız karar verin !!

BEnimde sag gogsumde 2 beden daha buyukluk ve sarkma var doktora hic gitmedim iyilesme suresi ne kadardir acaba
Bi de 14 eylulde dugunum var yardimci olur musun.

ankaradamısın sen ? Ali bey e bir görün. evleniyorum demişsin süre fena deil tam oturması zaten 1 yıl alıyormuş ama yinde de durumundan daha iyi olursun. kontrolde sana anlatır süreçleri kafana takılan her şeyi anlatır. şuandaki asimetrenin boyutu önemli. özelden bana msn adresini yollayabilirsin daha detaylı sormak istediklerini anlatabilirsin

Meme asimetrisi çok az ya da çok, herkeste varmış aslında hiçbir organımızın birbiriyle aynı olmadığı gibi, benim göğüslerimin de biri hafif daha aşağıdaymış mesela bunu bana doktorum söylemeden hiç farketmemiştim bile :)

merhaba strawberry sanırım ali mübin aral a ameliyat olmuşsun.Yardımcı olur musun bana ? memnun kaldın mı ? sonuçları neler ve tabiki fiyat :KK43:

X