merhaba kızlar..bende ergenliğimden beri bir memem diğerine göre çok daha küçük ve diğeride fazlasıyla büyük meme ucu da çok geniş ilk başlarda ergenliğin getirdiği bi durum büyüyünce düzelir diye düşündük sonra doktora gittim hormonlarla alakalıdır düzelir dedi oysa her yıl hormon testleri yaptırdım hiç bir anormallik çıkmadı..bir kaç yıl sonra estetik cerrahiye gittim bayan doktor baktı ve o da meme dokusu sağlıklı duruyor ameliyatla düzeltebiliriz dedi..günlük hayatta beni çok rahatsız ediyor kendime uygun sütyen bulamıyorum kıyafetlerimde belli oluyor o yüzden her kıyafeti giyemiyorum bi taraf sarkmış ağırlık yapıyor bi taraf çok küçük diğer konularda doğal meme büyütmeyle ilgili mesajları okudum küçük olan göğsüme uygulasam işe yarar mı kalıcı olur mu? ameliyat olmak istemiyorum ilerde böyle dünyevi şeylere takıldığım için üzülüp pişman olmak istemiyorum ama böylede kendime özgüvenim yok evlenince çok sorun olucakmış gibi geliyor kendimi kusurlu hissediyorumestetik ameliyatların günah olduğunu biliyorum ciddi bir sağlık sorunu olmadıkça bu yüzden ameliyatta yaptırmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım...meme asimetrisi sorunu olan arkadaşlar fikir verin lütfen