- 16 Nisan 2019
- 64
- 27
- 30
-
- Konu Sahibi Sweetladyy940
Ben bir sorun olmuyor diye biliyorum ama tam ne kadar süre onu doktora sormak daha mantıklı. Benim 5. Ayımdayım ve tatildeyim, herhangi bir sorun yok bronzlaşmada falanMerhaba arkadaşlar yine ben yine bir soruayın 11 inde dual plan tekniğiyle koltukaltından meme ameliyatı olacağım. Temmuz’da yani yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmem gerekiyor. Toparlanma süreci nasıl olur acaba ? Aranızda ameliyatı olup 1 ay sonra tatile giden var mı?
İnşallah değildirBenim bildiğim güneşlenmek yasak.
Ben bir sorun olmuyor diye biliyorum ama tam ne kadar süre onu doktora sormak daha mantıklı. Benim 5. Ayımdayım ve tatildeyim, herhangi bir sorun yok bronzlaşmada falan
Dikişler kapandıktan sonra denize girebilirsin ama direk güneş altında durma.damarların için zararlıMerhaba arkadaşlar yine ben yine bir soruayın 11 inde dual plan tekniğiyle koltukaltından meme ameliyatı olacağım. Temmuz’da yani yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmem gerekiyor. Toparlanma süreci nasıl olur acaba ? Aranızda ameliyatı olup 1 ay sonra tatile giden var mı?
Neyseki güneşlenmeyi sevmiyorum. Hep gölgede duranlardanımDikişler kapandıktan sonra denize girebilirsin ama direk güneş altında durma.damarların için zararlı
Yaaa herkesin süreci farklı işte. İnşallah iyileşme sürecim kısa olurBen de sakıncası yok diye biliyorum. Fakat ben 1. Ayımda hala aglıyordumŞimdiden iyi tattiler dilerim
Tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok saolunBirde kolların yüklenme. Protezler tam oturmadıgından sıkıntı yasarsın