Meme ameliyatı sonrası tatil

Sweetladyy940

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
64
27
30
Merhaba arkadaşlar yine ben yine bir soru 😊 ayın 11 inde dual plan tekniğiyle koltukaltından meme ameliyatı olacağım. Temmuz’da yani yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmem gerekiyor. Toparlanma süreci nasıl olur acaba ? Aranızda ameliyatı olup 1 ay sonra tatile giden var mı?

Merhaba arkadaşlar yine ben yine bir soru 😊 ayın 11 inde dual plan tekniğiyle koltukaltından meme ameliyatı olacağım. Temmuz’da yani yaklaşık 1 ay sonra tatile gitmem gerekiyor. Toparlanma süreci nasıl olur acaba ? Aranızda ameliyatı olup 1 ay sonra tatile giden var mı?
Ben bir sorun olmuyor diye biliyorum ama tam ne kadar süre onu doktora sormak daha mantıklı. Benim 5. Ayımdayım ve tatildeyim, herhangi bir sorun yok bronzlaşmada falan

Dikişler kapandıktan sonra denize girebilirsin ama direk güneş altında durma.damarların için zararlı

X