Meme Ameliyatı olanlar, yardım.

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
303
İstanbul
Arkadaşlar ben öğrenciyim ilerleyen zamanlarda göğüs büyütmek istiyorum. Hiç yok denecek kadar kötü, ilerde evlenip sexi gecelik giyceğimizde bile nasıl boş duracağını düşünüp kötü oluyorum. sürekli destekli sütyenler , bikiniler. İstediğini giyememe. Ne gibi olaylar oluyor. Cc durumu markalar diğer tabirler nelerdir aydınlatabilir misiniz? Bende hiç olmadığı için kas altı olur galiba, acısı ne kadar sürer? Ve hostes olmayı planlıyorum sıkıntı olur mu acaba? İstediğimiz büyüklükte yaptırabiliyor muyuz?

Aramıza hoşgeldin özdemircan :) ilerde ameliyat olmayı düşünsen de şimdiden araştırmalara başlaman çok güzel, araştırdıkça sen de görüceksin çok fazla doktor, teknik, silikon çeşidi var :) Hepimiz hem burda okuduğumuz yorumlardan hem de doktorlarla yaptığımız görüşmelerden birşeyler öğreniyoruz. Umarım sen de sana en uygun yöntem ve doktoru bulup sağlıklı bir şekilde ameliyatını olur istediğin göğüslere kavuşursun :)
Benim de hiç göğüs dokum yoktu, 3 yıl önce fazla araştırma yapmadan ani bir kararla ünlü bir doktora kas zarı altı tekniğiyle ameliyat oldum, 320 cc damla protez konulmuştu. Ama ben bazı şanssızlıklar nedeniyle 2 hafta önce 2. ameliyatımı olmak zorunda kaldım. Bu sefer daha detaylı bir araştırma yaptım. Birçok doktorla görüştüm ve içlerinden bana en çok güven veren Altan Yücetaş'a ameliyat oldum. Ben kendisinden çok memnunum. Çok başarılı bir iş çıkardı. Hemen ameliyat olmak isemesen bile sadece fikir almak için kendisiyle görüşebilirsin. Bildiğim kadarıyla birçok doktor görüşmelerden muayene ücreti almıyor. Onun dışında diğer sayfaları da incele. Başarılı sonuç almış başka arkadaşlar da kendi doktorlarından bahsediyorlar. İçine sinen birkaç doktorla görüşme yap, notlar al, zamanı gelince senin için en uygun doktoru bulursun bir şekilde.. şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.. :)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim , diş problemlerim çok fdaha fazla onlardan sonra yaptıracağım inşaallah, çünkü çok taktığım bir konu. Özelliklede göğüsleri güzel kadınlarla aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum. Güzel ve sağlıklı bir şekilde hallolsun istiyorum, o yüzden şimdiden araştırayım dedim :)

merhaba canım,
Öncelikle hostes olmanla ilgili bir sıkıntı yaşamazsın. İstediğin büyüklük eğer normal vücuduna oranlıysa doktorun istediğini zaten yapar. Fikirleriniz bu noktada aynı olur. CC durumu dediğin silikonun çapı yoğunluğu büyüklüğüdür. Doktorlara bırakırsan sana en doğalını yapar. Tabi silikon konusunda iyi olduğunu inandığın doktora. Marka olarak Mentor marka genellikle kullanımda. Öğrenciyim dediğine göre daha çocuk çoluk sahibi değilsin. O yüzden silikon sana zaten kas altı uygulanır. Çocuk sahibi olup o işleri bitirmiş bayanlar kas üstünü tercih edebilirler. Kendimden örnek vereyim. 19 Eylül 2013' de ameliyat oldum yani daha 3 aylığım. Ölçülerim 75-64-91 / kilom 54. Benim silikonum 300 cc takıldı. Yuvarlak şekilde. Ameliyat kesi yeri olarak da göğüs altı çizgisinden istedim. Benim ölçülerime göre göğüs büyüklüğüm çok ideal oldu. Çok çok doğal oldu. Ama sen istersen 325 diyebilirsin doktoruna çok da abartmadan. Ameliyattan çıkınca ağrım çok oldu zaten 1 gün hastane de kaldım. Ve o gece boyunca yoğun ağrılar yaşadım ve sürekli ağrı kesici aldım serumla. Ertesi gün eve çıktım ağrım 3 gün devam etti fakat hastanedeki kadar şiddetli değildi. Doktorum evde içmem içinde ağrı kesici vermişti ama ilaçlara ihtiyaç duymadım çok şükür. 3.günden sonra tamamen her şey hafifledi ve atlattım. Hiç korkulcak bir durum yok. Başka sorun olursa yardımcı olurum...

Çok teşekkür ederim yeterince açıklayıcı oldu, birde ücret almayan doktor bulursam yavaş yavaş araştırmalaya başlayayım kafam da şekillensin istiyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız için :)

Rica ederim. Benim doktorumun muayne ücreti 200 tl. fakat ameliyat olmaya karar verir de gün belirlerseniz muayne ücreti ameliyat ücretinden düşülüyor. Önemli olan karar vermek yani kesin olarak :) Bu arada ben ölçülerimi yazarken eski ölçülerim onlardı. Şuan 85 B giyiyorum üst iç çamaşırı. şaşırtmasın seni diye düzeltiyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…