• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme amaliyat 5 gün sonra

Elvan81

.."Ben bu gemiden mutlu inicem"
Kayıtlı Üye
Selam Kizlar,
bu ayin 27 sinde amaliyat oluyorum ama cok korkuyorum yaaa ..
takilicak olan silikonlar Allergan 295g, capi 11,25cm, Proyeksion 4,6cm ve 8,3cm uzunluk. Doktorum dolu bir B Cup olucak diyor..cevremdeki bütün Samimi arkadaslarimin gögüslerini inceledim ;)) B fena degil gibi ama yinede benim boylarimda ölcülerimde kimse yok ..

Boy 1.72
Kilo 57kg
Gk 72 cm

bu ölcülerde silikon taktiran arkadaslar bana yardimci olun ..bide resim görebilirmiyim ? sizin onayiniz gerekiyor galiba ?

tesekkürler Elvan

Mentor e daha iyi diyorlar canım ömürlükmüş hatta. Bir de b yerine c cup daha iyi durur bence o boyda. Ben de ameliyat olacağım Mentor marka kullanılacak bakalım.

evet Mentor daha taninmis ama allerganda ömürboyu garantili ..ben doctorum ile belirli bir fiyata allergan icin anlastim :) ve allergan kullananlarda cok oldugu icin icim rahat marka konusunda..c Cup belki aha sexy durur demi ;) ama korkuda var kendi dokum cok az oldugu icin cok yapmacik dudrur diye :)) ne Zaman amaliytin canim ?

Selam Kizlar,
bu ayin 27 sinde amaliyat oluyorum ama cok korkuyorum yaaa ..
takilicak olan silikonlar Allergan 295g, capi 11,25cm, Proyeksion 4,6cm ve 8,3cm uzunluk. Doktorum dolu bir B Cup olucak diyor..cevremdeki bütün Samimi arkadaslarimin gögüslerini inceledim :KK66:) B fena degil gibi ama yinede benim boylarimda ölcülerimde kimse yok ..

Boy 1.72
Kilo 57kg
Gk 72 cm

bu ölcülerde silikon taktiran arkadaslar bana yardimci olun ..bide resim görebilirmiyim ? sizin onayiniz gerekiyor galiba ?

tesekkürler Elvan
Oldun mu ameliyat ????? Nasılsın????

evet Mentor daha taninmis ama allerganda ömürboyu garantili ..ben doctorum ile belirli bir fiyata allergan icin anlastim :) ve allergan kullananlarda cok oldugu icin icim rahat marka konusunda..c Cup belki aha sexy durur demi :KK66: ama korkuda var kendi dokum cok az oldugu icin cok yapmacik dudrur diye :)) ne Zaman amaliytin canim ?
canım oldun mu amelıayt nasılsın? ne cupta karar kıldınız?

Ben de inceledim biraz senin yazın üzerine , allergan da iyiymiş. B cup da güzel tabi ama hafiften irilikten hoşlanıyorum galiba :) Umarım ameliyatın rahat geçer ve istediğin görüntüye de kavuşursun. Gelişmeleri yaz mutlaka :) Geçmiş olsun şimdiden.

Benimde allergan 295 şu an Kocaman görünüyor daha büyüğü de olmazmış hakikaten. Gerçi üçüncü günüm ve çok ödem var ama inseler bile daha büyüğü hantal duracakmış. Doktora bırakmak gerek gerçekten de. Bir de ne soracağım elleyince içimden ses geliyor kurbağa yutmuş gibi bu geçecek dimi??

slm kizlar :)

bugün Sabah Saat 8.30 oldum amaliyatimi 11 de evimdeydim yine 295ml alleragn takildi...amaliyat yaklasik 45 dakika sürdü ..agrim yok sadece yatip kalkarken sanki gögüs bölgesine kramf giriyormus gibi oluyor bide südyenin üstüne takilam kemer sIkIkyor biraz ..dün aksam dayanamadim doktoruma mesaj attim 325ml sizce nasil olur diye ama 295ml kalalim dedi onu takti cok büyük olmadilar Kücük bir C gibi suan sislikler inince doktorun dedigi gibi büyük bir B olucak galiba. Ablamin ve Esimin cok hosuna gitti..Kücük oglum anlamadi ,büyügü anne gögüslerin niye böyle büyük diye sordu ) :)))cok dogal görünüyorlar benim icinde büyklükten cok önemli olan dogal görünmesiydi ( biraz iylesiyim resim atarim )
Ama yaptigima inanamiyorum..yinede iyiki yaptim kendimi simdiden daha güzel hiseddioyrum :) yaz gelsin giyicegim kiyafetleri düsünmeye basladim bile :))))

Elvan81 Elvan81 canım gecmıs olsun tekrardan..evet sısler bı kac aya ınınce sekle gırer ınşallah ıstedıgın gıbı olmustur.evet en guzel yanı suana kadar eksık olan yanını artık doldurmuş olman :)) cıcılere kavusmak hayaldı ama cesaterle gerceklesıyorlar :) sımdı sıra sabır da :)

slm kizlar :)

bugün Sabah Saat 8.30 oldum amaliyatimi 11 de evimdeydim yine 295ml alleragn takildi...amaliyat yaklasik 45 dakika sürdü ..agrim yok sadece yatip kalkarken sanki gögüs bölgesine kramf giriyormus gibi oluyor bide südyenin üstüne takilam kemer sIkIkyor biraz ..dün aksam dayanamadim doktoruma mesaj attim 325ml sizce nasil olur diye ama 295ml kalalim dedi onu takti cok büyük olmadilar Kücük bir C gibi suan sislikler inince doktorun dedigi gibi büyük bir B olucak galiba. Ablamin ve Esimin cok hosuna gitti..Kücük oglum anlamadi ,büyügü anne gögüslerin niye böyle büyük diye sordu ) :)))cok dogal görünüyorlar benim icinde büyklükten cok önemli olan dogal görünmesiydi ( biraz iylesiyim resim atarim )
Ama yaptigima inanamiyorum..yinede iyiki yaptim kendimi simdiden daha güzel hiseddioyrum :) yaz gelsin giyicegim kiyafetleri düsünmeye basladim bile :))))
çok geçmiş ve hayırlı olsun :KK66:

Çok geçmiş olsun. 2,5 saat sonra eve gidebilmen müthiş olmuş. Ben de yalnız ameliyat olacağım için bu konuda biraz düşünceliydim. Kas altı mı yapıldı, meme ucu mu? Gelişmeleri yaz mutlaka, fotografları da merakla bekliyoruz:)

teskeür ederim kizlar :) kas alti yapildi benim hic gögüs dokum olmadigindan kas üstü güzel durmazdi zaten..meme ucu degil canim gögüs altindan kesti..niye yanliz gidiyorsun amaliyata? ..ben yanliz gidseydim bir gece kalmam gerekirdi ama istemedim gece kalmak malum evde cocuklar esim le ablam geldiler almaya .. birazdan resim yüklicem kizlar ..

Geçmiş olsun,Elvan hanim.doğal duruyorum, ağrının çok oldumu.benimde hiç yok denecek kadar az, 167 boy 56 kiloyu m,kaç profil iyi olur sizce,dolgun dursun istiyorumm

@ Karcicegi Hic dokun yoksa ve dogal görünsün istiyorsan fazla taktirmaman gerekir sanirim .. Bann bütün doktorlar en fazla 275-280 dediler en fazla kendi doktorum 295 Maximum 325 dedi 295 takti cok büyük olmadi ama memnunum hic yoktan iyi ;)) Agrim hic olmadi sükür ..

@ Karcicegi Hic dokun yoksa ve dogal görünsün istiyorsan fazla taktirmaman gerekir sanirim .. Bann bütün doktorlar en fazla 275-280 dediler en fazla kendi doktorum 295 Maximum 325 dedi 295 takti cok büyük olmadi ama memnunum hic yoktan iyi :KK66:) Agrim hic olmadi sükür ..

Çok teşekkür ederim.resim görebilirmiyim mahsuru yoksa özelden. Ne kadar sürede iyileşiyor, ağrının olmaması süper .çok sevindim, ne kadar ücreti, hangi doktora yaptırdın,tavsiye ediyormuş yani silikonu, nasıl bir duygu,Ayy ne çok sordum degilmi

geçmiş olsun darısı bizim başımıza :)
bende çok şikayetçiyim göğüslerimden slikon taktırmak istiyorum ne kadar tuttu toplam ücret yaptıranlar yardımcı olabilir mi?

cok gecmıs olsun agrnızın olmamamsı ne kadar uzel. bende dun yaptırdım sımdı evımdeyım ama benım hala agrılarım vaaaar. kas altı oldu benım acaba onunla mı alakalı yoksa tamamen acı eşiği ile mı :(

Back
X