• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme altında kabarıklık

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
merhaba kızlar hamıle olanlar yada hamılelık gevırmıs 0 vardır umarım grupta caresız kaldım bıde burdan sorayım dedim 21 haftalık gebeyım ıkı gogsumdede alt kısımlarında kabarıklık olustu boyle kalınlastı gıbı ve gozenekler buyudu delık delık ıkı gogus aynı yer olması tuhaf ınternetten baktım portakla kabugu goruntusu su kanser falan yazıyo korktum pandemı nedeniyle hastaneye gıtmeyede korkuyorum napmalıyım sızce yasayan yada yasamıs olan varmı bazen kafama takılıyo bayram Sony gıderım hastaneye ortalık durulur bıraz ama su an bıraz rahatlamaya ihtiyacım var İnternet uzerınde bı genel cerraha sordum ıkı memedede oldugu ıcın sorun olacagın yanı tehlıkelı bısey olcagını sanmıyorum ama bı muayne ol genede dedı bı pandemı olmasa coktan gıderdım hastaneye panık atak hastasıyom zaten acayip tedırgınım yardımcı olacak varmı

Allah korusunda Portakal kabuğu görünümü Meme kanseri ola bilir, Hamilelikte bile Ortaya cikiyor.
Hastaneye Veya Özel Muayene gidin derim ben.

Elinize Eldiven takin, bitane yedekte cantada olsun maskede takin varsa 1 yedek daha cantaya koyun. 1,5 -2 Metre mesafa birakin Muayene olup döndükten sonra direk duşa girersiniz.
Korkmayin

Allah korusunda Portakal kabuğu görünümü Meme kanseri ola bilir, Hamilelikte bile Ortaya cikiyor.
Hastaneye Veya Özel Muayene gidin derim ben.

Elinize Eldiven takin, bitane yedekte cantada olsun maskede takin varsa 1 yedek daha cantaya koyun. 1,5 -2 Metre mesafa birakin Muayene olup döndükten sonra direk duşa girersiniz.
Korkmayin
ıkı gogustede aynı sekıl benım yanı tek gogus degıl bı doktora sordum ıkı memede oldugu ıcın dusuk ıhtımal kotu bısey olması musaıt oldugunda goster cerraha dedı

Back