Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ameliyat olalı bir hafta oldu ve benim 3 günümde başladı damla damla sonra çoğaldı bende burada birçok araştırma yaptım doktorum sarmadı korse falan da takmadı yarın kontrolüm var ve akıntım devam ediyor2 ay oldu dikleştirme ve silikon taktıralı bugn mememin altındaki dikiş kanamış kanıyor delik gibi anlamadım Eki Görüntüle 3397384
Sıcaklık yök. Kurumuştu öyle açıldı hiç bşy yoktu iyileşiyordu halbukiSıcaklık artmış mı? Enfeksiyon olabilir mi yoksa acaba yarayeri kuruyup mu açıldı orası, resimden anlaşılmıyor o kadarı.
Ben iyiydim birden oldu iyileşiyordum. Sizinki çok yeni normal bence geçer inş çok geçmil olsun, bana da korse kullandırmadı drMerhaba ameliyat olalı bir hafta oldu ve benim 3 günümde başladı damla damla sonra çoğaldı bende burada birçok araştırma yaptım doktorum sarmadı korse falan da takmadı yarın kontrolüm var ve akıntım devam ediyor
Nasıl yani????2 ay oldu dikleştirme ve silikon taktıralı bugn mememin altındaki dikiş kanamış kanıyor delik gibi anlamadım Eki Görüntüle 3397384
Böyle yaniNasıl yani????
Merhaba benzer bir delik bende de oldu dikişin sivriliği elime geliyordu etrafı da iltihaplandı dr hassas ciltlerde bazen içerideki dikiş reaksiyon gösterebiliyor dedi. Antibiyotikli krem kullandım haftası dolmadan kapandı ama sizinki aynı durum mu değil mi bilmiyorum. Benim 3 haftamin sonuna doğru oluştu. Hekime yazma şansınız varsa bir sorun yoksa gösterin bence. Buradan tavsiye alarak bırakılacak kadar küçük bir sorun değil gibi duruyor. Çabucak iyileşir umarım2 ay oldu dikleştirme ve silikon taktıralı bugn mememin altındaki dikiş kanamış kanıyor delik gibi anlamadım Eki Görüntüle 3397384
Tşk ederim sordum. Aynısnı dedi reaksiyon dedi geçecek dediMerhaba benzer bir delik bende de oldu dikişin sivriliği elime geliyordu etrafı da iltihaplandı dr hassas ciltlerde bazen içerideki dikiş reaksiyon gösterebiliyor dedi. Antibiyotikli krem kullandım haftası dolmadan kapandı ama sizinki aynı durum mu değil mi bilmiyorum. Benim 3 haftamin sonuna doğru oluştu. Hekime yazma şansınız varsa bir sorun yoksa gösterin bence. Buradan tavsiye alarak bırakılacak kadar küçük bir sorun değil gibi duruyor. Çabucak iyileşir umarım
Merhaba konuşmuştuk bugün dr kontrolüne geldim direk yatışım yapıldı enfeksiyon diyerek yarın tekrar ameliyata alıcaklar lütfen en acil sizde gidin akıntı aynı akıntı2 ay oldu dikleştirme ve silikon taktıralı bugn mememin altındaki dikiş kanamış kanıyor delik gibi anlamadım
aaa nasılsınız şimdi neler olduMerhaba konuşmuştuk bugün dr kontrolüne geldim direk yatışım yapıldı enfeksiyon diyerek yarın tekrar ameliyata alıcaklar lütfen en acil sizde gidin akıntı aynı akıntı
Sabah ameliyata Alındım tekrar açıldı protez yıkandı içim yıkandı dren takıldı acı içinde kavranıyorumaaa nasılsınız şimdi neler oldu
Offf allahım çok üzüldüm yaaa tez zamanda iyileşin inşallah acil şifalar dilerim. Peki neden öyle olmuş enfeksiyon dr hatası mı tek sebeb akıntı mıudı korkuyorumSabah ameliyata Alındım tekrar açıldı protez yıkandı içim yıkandı dren takıldı acı içinde kavranıyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun akıntı ya enfeksiyon diyor işte akıntı hariçi birşeyim yoktu bende öyle bir dikiş varki normal görüyorum meme ortasından koltuk altına kadar nasıl enfeksiyon kapmasınOfff allahım çok üzüldüm yaaa tez zamanda iyileşin inşallah acil şifalar dilerim. Peki neden öyle olmuş enfeksiyon dr hatası mı tek sebeb akıntı mıudı korkuyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun akıntı ya enfeksiyon diyor işte akıntı hariçi birşeyim yoktu bende öyle bir dikiş varki normal görüyorum meme ortasından koltuk altına kadar nasıl enfeksiyon kapmasın
Neden öyle büyük dikiş yapmış hangi il dr ben Tokat merkezÇok teşekkür ederim Allah razı olsun akıntı ya enfeksiyon diyor işte akıntı hariçi birşeyim yoktu bende öyle bir dikiş varki normal görüyorum meme ortasından koltuk altına kadar nasıl enfeksiyon kapmasın
aaa nasılsınız şimdi neler oldu
Ankara şehir hastanesi bende şok oldum hiç kimse de bu kadar büyük görmedimNeden öyle büyük dikiş yapmış hangi il dr ben Tokat merkez
NasılsınızAnkara şehir hastanesi bende şok oldum hiç kimse de bu kadar büyük görmedim
Teşekkür ederim sorduğunuz için siz nasılsınız ben hala hastanede yatıyorum bugün yan odama aynı benim gibi biri daha geldi onunda enfeksiyon olmuş yarın ameliyata alacaklar meme konusunda yetersiz bir hastaneye düştüğüm aşikar şuan diren takılı tek göğüsümdeNasılsınız
Aaa hadi yaa çok üzüldüm adınıza yaa demek ki cidden öyle aybı sizin gibi biri geldiyse hastane sıkıntılı bir yer şikayet edin iyileşince o kadar acı çektiniz yazıktır ya bi silikon iki ameliyat direnler falan yazık canınıza ilk ameliyatta diren takılmış kıydıTeşekkür ederim sorduğunuz için siz nasılsınız ben hala hastanede yatıyorum bugün yan odama aynı benim gibi biri daha geldi onunda enfeksiyon olmuş yarın ameliyata alacaklar meme konusunda yetersiz bir hastaneye düştüğüm aşikar şuan diren takılı tek göğüsümde