• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme altı kesisinde koltuk altı-sırt bölgesi hissizliği

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
376
332
103
Kızlar 3 ay önce ameliyat oldum, bilenleriniz biliyor. Meme altı kesisi ile. Ameliyat oldugum günden beri sağ memenin alt kısmından başlayıp sırta doğru uzanan bölüm uyuşuk ve his yok.
Meme altınıda hissetmiyorum ilk zamanlara nazaran his gelmeye başladı karıncalanma ve ani sızıları hissediyorum ama göğüs altından sırt bölgesine doğru başlayan hissizlik çok saçma değilmi. Bazen orda bir sertlik varmiş gibi hissediyorum bastırınca. Belkide yok tanımlayamıyorum. Solda böyle bir sıkıntı yok. Bunun açıklamasi ne olabilir sırtı uyuşuk olurmu hiç insanin sanki ordan koydular silikonu. Çok sinir bozucu

meme anatomisini bilmiyorum orda belki de sırtına doğru giden sinirlerde vardır sinirlerin biraz zarar görmüş olabilir ama genelde bir yıl içinde kendi kendine tamir olabiliyorlar

Dren takmak için kesilen yere yakın bölgede uyuşukluk var.dren borusu takmak için kesilen yerdeki bölgenin sinirleri mi zarar görmüştür bilemedimki. Koltuk altı hizasından sırta doğru. İnanın çok ilginç

Canım Dr una bi sor için rahat etsin ;) benim de meme ucunun altında kalan, memenin alt lopunda hiç his yoktu. Ama benim meme altına doğru bi cep açılmıştı yani memenin alt çizgisi aşağı çekilmişti. O yüzden orada çok çalışıldığı için his yoktu. 2. Ayda his geldi. Sende bu durum yeni mi oluştu??? Sürecin bi parçası olduğunu düşünüyorum. Hasar gören sinir uçları yeniden onarılıyordur belki ;)

Canım Dr una bi sor için rahat etsin :KK66: benim de meme ucunun altında kalan, memenin alt lopunda hiç his yoktu. Ama benim meme altına doğru bi cep açılmıştı yani memenin alt çizgisi aşağı çekilmişti. O yüzden orada çok çalışıldığı için his yoktu. 2. Ayda his geldi. Sende bu durum yeni mi oluştu??? Sürecin bi parçası olduğunu düşünüyorum. Hasar gören sinir uçları yeniden onarılıyordur belki :KK66:
Ameliyatın ilk gününden beri. Şimdi ayna karşisinda ayrintili inceledimde dren giriş yerinin hemen arka bölgesi sanirim dren için kesilen yerdeki sinirlerin hasarı yüzünden. Meme bölgesine uzak olan kısım oldugu için hissizliğin sebebini merak etmiştim ama dren kesiğinden dolayı sanirim hissizlik.. Araştırmacı geliştirmeci ben didik didik ettim her tarafımı :KK45:

Back
X