meme akıntısı yardımmmmmm

kartal19031903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
50
1
98
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar bir haftadır sol göğsümün ucundan su geliyor ama azcık birşey ve ben ucunu sıkarsam geliyor bunun nedeni nedir varsa aynı durumda olan lütfen bilgilendirsin

merhaba arkadaşlar bir haftadır sol göğsümün ucundan su geliyor ama azcık birşey ve ben ucunu sıkarsam geliyor bunun nedeni nedir varsa aynı durumda olan lütfen bilgilendirsin

canım meraba, oncelıkle bence meme doktoruna yanı meme cerrahısı ( genel cerrah) gorunmen gerekıyo . belkı hıc bısey yok ama ıhmal etme. evde kendı kendıne meme muayenesı yapıyor musun?

bencede hemen doktora gitmelisin. benimde ilk saydam bi akıntı geliyodu sonra süte çevirdi. o zaman ne olduğu bulunamamıştı ama şimdi biliyoruz ki prolaktinim yüksek. bu yüzden ilaç kullanıyorum.
ilk gittiğim doktor prof. tu çay kahve kolayı yasaklamıştı bitkisel bi ilaç vermişti baya rahatlamıştım. benim ağrılarımda oluyodu. o zaman tahlillerimde temiz çıkmıştı... üzerinden 2-3 sene falan geçti. bi şikayetim yüzünden kadın hastalıkları doktoruna gittim çok iyi muayene etti beni.
sonraaaa pko çıktı prolaktin yüksekliği çıktı insülin direnci çıktı çıktıda çıktı anlayacağın. o yüzden ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…