Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar bir haftadır sol göğsümün ucundan su geliyor ama azcık birşey ve ben ucunu sıkarsam geliyor bunun nedeni nedir varsa aynı durumda olan lütfen bilgilendirsin
merhaba arkadaşlar bir haftadır sol göğsümün ucundan su geliyor ama azcık birşey ve ben ucunu sıkarsam geliyor bunun nedeni nedir varsa aynı durumda olan lütfen bilgilendirsin
bencede hemen doktora gitmelisin. benimde ilk saydam bi akıntı geliyodu sonra süte çevirdi. o zaman ne olduğu bulunamamıştı ama şimdi biliyoruz ki prolaktinim yüksek. bu yüzden ilaç kullanıyorum.
ilk gittiğim doktor prof. tu çay kahve kolayı yasaklamıştı bitkisel bi ilaç vermişti baya rahatlamıştım. benim ağrılarımda oluyodu. o zaman tahlillerimde temiz çıkmıştı... üzerinden 2-3 sene falan geçti. bi şikayetim yüzünden kadın hastalıkları doktoruna gittim çok iyi muayene etti beni.
sonraaaa pko çıktı prolaktin yüksekliği çıktı insülin direnci çıktı çıktıda çıktı anlayacağın. o yüzden ihmal etme