Seaslug Guru Kayıtlı Üye 29 Ocak 2014 1.313 1.415 333 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seaslug #1 Merhaba , adet dönemi öncesi başlayan meme ağrım adetimin bitmesine rağmen geçmedi. Doktora gitmeli miyim sizce 2 hafta oldu?
Merhaba , adet dönemi öncesi başlayan meme ağrım adetimin bitmesine rağmen geçmedi. Doktora gitmeli miyim sizce 2 hafta oldu?
deryalima ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 57 25 98 Antalya 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seaslug #2 Bende de surekli oluyor hamileligimde basli kizim iki yasinda memeyide birakti ama hala agriyor gecen kış uktrasyona girdim bu yuzden temiz cikti sukur cok sitresli bi insanim ondan agriyor sanki benimki
Bende de surekli oluyor hamileligimde basli kizim iki yasinda memeyide birakti ama hala agriyor gecen kış uktrasyona girdim bu yuzden temiz cikti sukur cok sitresli bi insanim ondan agriyor sanki benimki
Y Yaprak93 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2019 23 14 3 31 22 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seaslug #3 Aynı durum ben de de var.. Geçen adetim den beri. Dr a gitmeye de korktum.. Birşey öğrenirseniz bizimle de paylaşın
Aynı durum ben de de var.. Geçen adetim den beri. Dr a gitmeye de korktum.. Birşey öğrenirseniz bizimle de paylaşın