• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meltoo'muzun kraliçesi dün gece geldi...

sehnsucht06

**ÖZLEM**
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
819
0
116
Diğer
2009 un ilk kadınlarkulubu mart annesi meltoo!!!dün gece 1.40ta nur topu gibi bir kızımız oldu.:ecrin_bebek: bebişimizde meltomuzda gayet sağlıklı :lepi:sezeryan doğum oldu bebişimiz 3660gr, 51cm. :nazar::nazar::nazar:maşşallah diyin teyzelerii...ya teyze olmak çooookk güselmişşş. :asigim:Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. doğum yapacak tüm annelerede kolaylık ve hayırlı doğumlar nasip etsin. inşallah en kısa zamanda meltoo doğum hikayesini kendisi yazar. annemizin selamları var kızımızda ellerinizden öper Şeniz

img7063.jpg

Son düzenleme:
Ayyyy çok sevindim ya. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bu haberi bekliyodum hep. Maşallah kızımıza...

Son günlerinde bile bana çok yardımcı oldu. Oralardan buraya kapı süsü aldı gönderdi. Allah kızıyla, eşiyle, tüm sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu bir ömür versin inşallah... Lütfen selamımı iletin. En kısa zamanda kendisini de , kuzusunu da görmek istiyoruz aramızda a.s.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün o güzel odasının keyfini sürsün artık.

Bende İsterim Bi Bebek Şekeri :dilcikar:

Allah Analı Babalı Büyütsün.. Meltooo :lepi::Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

allah uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin inş.. analı babalı

Back