meltfat maratonu

strawberryff

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
7
1
29
selamlar,
yarın itibariyle bu maratona başlamayı düşünüyorum. yanında da myfitnesspal adlı uygulama ile günlük besin ihtiyacıma uygun yemek yiyiyor olucam. bana katılmak isteyen olursa beraber başlayabiliriz. (pazartesiye kadar bekleyebilirim) başlamadan önceki fotoğrafımı ve ölçülerimi paylaşıcam. 2 ayın sonunda da sonucu paylaşıcam. gün gün yediklerimi de sizlerle paylaşıcam. tabii bunları paylaşmam size bağlı. benimle başlayacak arkadaşlara ihtiyacım var. ilgilenenleri bekliyorum!

bu yazı beni inanılmaz motive etti

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki goruntu 28 gunluk sonucsa bir gunde yapilan spor insanin canina okuyordur kesin :) kisaca bir goz attim.Vaktim oldugunda iyice incelicem.Uzun suredir spor yapiyorum zaten istedigim kiloya az kaldi.Eger yapabilecegim biseyse katilirim sana
Biraz vaktin birazda canin varsa yapilir. Hatta sabah öğle aksam diye boluyordu.O blogta hepsi var. Birinci ikinci gün diye instagram hesabindada paylasiyor.

Biraz vaktin birazda canin varsa yapilir. Hatta sabah öğle aksam diye boluyordu.O blogta hepsi var. Birinci ikinci gün diye instagram hesabindada paylasiyor.
Inceledim canim ama bana gore diil.45 dk'lik spora bile zor vakit ayiriyorum :KK43: vaktim olsa yapmak isterdim...Daha oncede gunde 2 kere fitness yapip kisa surede baya inceldim biliyorum,buda guzel sonuclar vericek belli...Sana basarilar dilerim

link paylaştığım için siteden ban yemişim... enteresan cidden
ilginiz için teşekkürler, ben hala başlayamadım. başlıycak olursam burayı günlüğüm yapmayı düşünüyorum. evet program biraz ağır. ben sabah, ikindi ve akşam saatlerinde yapmayı düşünüyorum çünkü okulum var.

link paylaştığım için siteden ban yemişim... enteresan cidden
ilginiz için teşekkürler, ben hala başlayamadım. başlıycak olursam burayı günlüğüm yapmayı düşünüyorum. evet program biraz ağır. ben sabah, ikindi ve akşam saatlerinde yapmayı düşünüyorum çünkü okulum var.
Takip ederim cnm :)

X