• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meltem hanımmmmm:((((

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Meltem Hanım Merhaba,
Benim sıkıntım da çalışma ve mesleğim üzerine.İş yerlerinde yapamıyorum.İlk başta çağrı merkezinde çalıştım bütün zorluklarına rağmen gsm sektöründeki en yoğun sektörde çalıştım.Ordan ayrıldıktan sonra başladı herşey.Orda beni mutlu eden insana değer vermeleriydi.sonraki süreçte kendi meleğime geçtim yönetici asistanlığı,sekreterya ama anladım ki ben ofiste yapamıyorum.yani birileri varken konuşmaya çekiniyorum,hiç rahat diilim kimsenin yanında.sadece ailemin yanında mutluyum,rahatım.Birde ofiste sekreterya işi bana göre diil.Yani ben kendi yaptığım bir iş olsun istiyorum.Çünkü bu şekilde hiçbir iş tatminim olmuyor ve boşta kalınca kendimi kötü hissediyorum,suçluymuşum gibi.İnsanların verdikleri işler bana o kadar zor geliyor ki ,suratım asılıyor,canım sıkılıyor,sanki başıma taşlar düşüyor ama bir yandan da çalışmam gerekiyor...Napıcamı bilemiyorum yoksa çalışma hayatı bana göre diil mki??? yardım eder misiniz bana lütfen:(((

Meltem Hanım Merhaba,
Benim sıkıntım da çalışma ve mesleğim üzerine.İş yerlerinde yapamıyorum.İlk başta çağrı merkezinde çalıştım bütün zorluklarına rağmen gsm sektöründeki en yoğun sektörde çalıştım.Ordan ayrıldıktan sonra başladı herşey.Orda beni mutlu eden insana değer vermeleriydi.sonraki süreçte kendi meleğime geçtim yönetici asistanlığı,sekreterya ama anladım ki ben ofiste yapamıyorum.yani birileri varken konuşmaya çekiniyorum,hiç rahat diilim kimsenin yanında.sadece ailemin yanında mutluyum,rahatım.Birde ofiste sekreterya işi bana göre diil.Yani ben kendi yaptığım bir iş olsun istiyorum.Çünkü bu şekilde hiçbir iş tatminim olmuyor ve boşta kalınca kendimi kötü hissediyorum,suçluymuşum gibi.İnsanların verdikleri işler bana o kadar zor geliyor ki ,suratım asılıyor,canım sıkılıyor,sanki başıma taşlar düşüyor ama bir yandan da çalışmam gerekiyor...Napıcamı bilemiyorum yoksa çalışma hayatı bana göre diil mki??? yardım eder misiniz bana lütfen:(((

Sevgili Mimozam, "çalışma hayatı bana göre değil mi?" gibi bir soru sormayı sürdürdüğünüz müddetçe, sürekli iş hayatında sıkıntı yaşarsınız. Çalışma hayatı bazılarımıza göre uygun, diğerleri uygunsuz diye bir seçenek yok ki. Hem akıl ve fizik sağlığınız yerinde olduğuna göre, sizi çalışmaktan alıkoyacak bir engeliniz yok demektir. Çalışmadan hayatınızı nasıl sürdüreceksiniz? Size kim bakacak? Velev ki birisi bakacak olsa, siz sağlıklı bir birey olarak neden kendinizi bir başkasına bağımlı kılasınız ki?
Öncelikle bu yanlış bakış açınızı değiştirmek için bir süre psikoterapi alın yakınınızda bulunan bir psikologa başvurarak. Sonrasında kendiniz için doğru çalışma sistemini seçeceksinizdir.

Back