Meltem hanım uyuyamıyorum!

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
Merhabalar Meltem hanım...
Benim derdim saat kaç olursa olsun uyuyamamak...her yolu denedim...erken yatsamda saatlerce gözüme uyku girmiyor...çıldıracak gibi oluyorum...birçok şey denedim uykumun gelmesi için ama olmadı..bitkisel şurup kullandım hiç ama hiç etkisi olmadı.
çok geç uyudugum için sabahları erken kalkmak imkansız oluyor...ama onu da denedim..eşimin işe yollayıp bir daha uyumadım zor dayansamda...o sersemligi atıyorum gün içinde ama gece olunca yine bu durumda bile bir damla uykum gelmiyor.ve en önemlisi de bu durum 1yılı aşkındır devam ediyor...önceleri bu derece degildi diye önemsemedim..atlatırım atlatırım diye diye bir yılı geçirmişim bile..ama son birkaç aydır neredeyse herkesin yeni güne başladıgı saatte ben anca zar zor uyukluyorum...
nöroloji doktoruna göründüm depresan hap verdi sadece...ben sadece 1 hafta içtim o hapları..onlarda çok geç etki etmekle birlikte daha da kötü yaptı herşeyi..şuanda kullanmıyorum bıraktım. çok halsizim genelde.canım bazen hiçbirşey yapmak istemiyor,evi süpürecegim zaman bile bin kere düşünüyorum,oysa ki hergün süpürmeden içi rahat etmeyen bir insanım buna ragmen elim kalkmıyor hiçbir iş yapmaya,bunun dışında bazen olaganüstü hareketliyim iş yapmadan duramıyorum hayat doluyum tam aksine...aşırı unutkan oldum,ve dikkat bozuklugum var...psikolojik olabilecegini düşünüp size yazdım meltem hanım.ne önerirsiniz?lütfen yardımcı olur musunuz?şimdiden teşekkürler.a.s.

Son düzenleme:
sendemı bende uyuyamıyom..hayalet gıbı dolanırım evde..ınşallah gecer bu donemlerde canım..

canım arkadaşım geçmiş olsun bende öyleyim ya....

sendemı bende uyuyamıyom..hayalet gıbı dolanırım evde..ınşallah gecer bu donemlerde canım..

evet malesef tatlım uyuyamıyorum hiç...hayalet gibi resmen:çok üzgünüm:inşallah geçecek ama niyeti yok sanırım..1 yılı geçti böyleyim.

Merhaba Derins, belirgin bir uyku bozukluğu yaşıyorsunuz anlattıklarınıza göre. Bu durumda yapmanız gereken bir nörologa değil, uyku bozuklukları konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatra başvurmak. Bu konuda uzmanlışmış klinikleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Meltem hanım teşekkür ederim..en yakın zamanda gidecegim inşallah...
Birde iki keredir başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...
Geçenlerde uykuya dalma aşamasındaykenn eşimin üzerinde yürüyen beyaz örümcek gördüm...yerimden fırladım ve hemen ışıgı yakmak için kalktım..baktım hiçbirşey yoktu...
onu önemsemedim bana öyle geldi heralde dedim...
dün gece yine uykuya dalmadan önce,aynı beyaz örümcegi yukardan yüzüme dogru inerken gördümm bagırdım fırladım yine...döndügümde yine birşey yoktu..:1no2: sanırımm halüsinasyon görüyorum..ne olur yardımcı olun...çok korktum...

Büyük ihtimalle pseudohalüsinasyondur Derinsu. Uykuya geçerken rastlarız. Lütfen teşhis kabul etmeyiniz. Uyku bozuklukları konusunda uzmanlaşmış olan psikiyatra gittiğinizde, zaten bu konuda gerekli muayeneyi yapacak ve teşhis koyacaktır.

tamam Meltem hanım çok teşekkür ederim...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…