Meltem Cumbul - Kıvanç Tatlıtuğ

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Kızlar meltem cumbul ile kıvanç ayrılmış
nasıl? yakıştırıyor muydunuz?
Konu ile ilgili düşüncelerinizi merak ettim

Yazın başında çıktıkları Bodrum tatilinde aşklarının en ateşli dönemini yaşayan Tatlıtuğ ve Cumbul her fırsatta sevgilisiyle mutluluk pozları veriyor ve ayrılık söylentilerini yalanlıyordu. Ancak çiftin arası Tatlıtuğ’un çekim için geldiği İstanbul’da Beren Saat’le yemek yediğinin duyulmasıyla iyice gerildi.

Cumbul’un kendisinden sürekli hesap sormasından rahatsız olan Tatlıtuğ, bunun üzerine ayrılık kararı aldı.

alıntı

Ayrılmalarına sevindimalkisalkisalkisHiç yakışmıyorlardı.

hımm kıvanç tatlutug hayranı bi arkadaşımdan duydum bunu..
göbek atıyodu kız nerdeyse:roflol:
beni baglamaz ayrılsınlar barışsınlar evlensinler boşansınlar..

tam isabet olmus meltem kıvancın annesi yasındadır herhalde cok komik gelmişti bana hadi kıvanc asık oldu diyelim meltem hiçmi aynaya bakmaz ben bu yas farkına fena takılıyorum bana sapıkca geliyor

öle demeyin olgun kadınlardan hoşlanıyodur belki :ecrin_bebek:

ayy sanki ayrılmayıpta ne yapcaklardı evlenmelerini beklemeiyoduk zaten demi
hiç yakışmıolardı demekki tatil arkadaşlığı bitti aşkda bittizemuszemus

diye diye ayırdınız vallakaydirigubbakcemile3
bencede hiç yakışmıyolardı azra iyiydi ya meltem nerden çıktı kiCADIARZU

Meltem Cumbulu pek sevmem nedense antipatik geliyor :1ninca: Kıvanç'ın da aman aman öle hayranı değilim ama işte serde hemşerilik var zemuszemus . Meltem'i istemeyiz gelin olarak iyi olmuş ayrıldıkları. Artık başka bakıyoruz oğlumuza kısmet bakalım kim olur :teytey: Yakışıklıdır oğlumuz basketçidir efendi akıllı uslu dengi birini bulacazzz :dance: Amannn bende kaynanaa oldum hemenn :delphin: :delphin: :lepi: :lepi: Napalım kurda kuşa yem olmasın diye diyorumm valla kötü niyetim yok delikafadulden delikafadulden delikafadulden :teytey:

çokta iyi olmuşşş süperr olmuş valla nette gördüğümde yarım saat sırttım öyle mutlu oldum yani ayrılmalarınaa hAssstaYımm o adaMa hastaa bi kere öpsem şu dünyada hiçbişe gözümde kalmaz:kedi:

beren saatle gizlice bulsumus :1shok:diye meltem kivancin basinin etini yemis diye duydumCADIARZU
ayrica bende yakistirammiyodum, sanki reklam kokusu vardi havada:sinifsinif:

Back