Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Meltem bebek odası kullanan var mı?

miracle35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
97
1
96
MERHABA ARKADAŞLAR BEBEGIMIZ ICIN HAZIRLIKLARA BASLADIK VE MELTEM BEBEK ODASI TAKIMLARINDAN 1-2 TANESINI BEGENDIM FAKAT SIZLEREDE SORMAK İSTEDİM KULLANAN VAR MI ACABA VARSADA MEMNUN MU? BILGILENDIRIRSENIZ ÇOK SEVİNİRİM

meltem mobılya mı demek ıstedın eğer oyleyse ben meltem mobılyanın safari takımını aldım oğluma acayıp gusel çok memnunum cok kalıtelı ıyıkı bu takımı almışım dıorumm..
sen hangı takımı beğendın acaba?

Son düzenleme:
evet meltem mobılya demek istedim :) bende PORKY BEBEK odasını begendım...

siz hangi mağazadan ve ne kadara aldınız acaba???

ben mına bebeden aldım canım byuyen karyola,gardolap,yatsan yatak toplam 1650 ye aldım
ama cok gusel yaa ıyıkıde almışım uyku setınıde odanın takımını aldım 170 lıraya çok hoş oldu

bende ogluma meltem mobılyadan aldım şirinyer şubesinden buyuyen karyola gardrop ve şifonyerı var karyolasında alt acma ünitesi var (daha sonra komodin olarak kullanılabılen)ustten acılan kapagı var oyuncak sandıgı olarak daha sonra kullanılıyormus o kadar derın kı ıcı evde fazlalık ne var ne yok ıcıne koydum, uyku setınıde aynı yerden aldım 150tl toplam 1500tl. yalnız bıraz buyuk bır oda takımı aldım ben mobılyaları buyuk ve genıs bu yuzden alt acma unıtesı cok yuksekte kalıyor hıc rahat olmuyor bu bolumu hıc kullanamıyorum oraya oyuncaklarını gece lambasını falan koydum

en sonunda bızde bugun karar verdık meltem mobılya olmasına siparişimizi verdik umarım memnun kalırız...3 kapılı dolap-şifoniyer ve buyuyen karyola olarak...

merabalar kızlar bende çok bakınmıştım bebek odası için en sonunda meltemden almaya karar verdık ve aldık.henüz bebeğimiz doğmadığı için kullanamadık ama ürünleri gerçekten kaliteli.Ve bi önerim bebişiniz doğmadan en az 2 ay önce siparişinizi verin çünkü 1,5 ayda anca yapılıyo ve boya kokusuda 1 ayda anca gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…