gelinlik güzel aslında ama bence gelinlik dediğin kabarık olacak. normal kıyafetten farkı olsun.
bir de zengin olup da bu kadar sade gelinlik neden alırlar anlamam. ünlülerin gelinliklerini prenseslerin falan da sade buldum. zenginliklerine göre daha abartı taşlı falan beklerim yani
gelinlik güzel aslında ama bence gelinlik dediğin kabarık olacak.
gelinlik güzel aslında ama bence gelinlik dediğin kabarık olacak.
Kesinlikle katılıyorum :) Elbise gibi giyip çıkmıyolarmı sinir oluyorum
Kabarık gelinlik sevmekle, kabarık gelinler haricindeki tüm şekilleri dışlayan "gelinlik dediğin kabarık olacak" söylemi birbirinden farklı şeyler.
Gelinliğin kabarık olması gerektiğini kim demiş, nerede yazıyor? Şu an, günümüzde dahi, bu kadar globalleşmeye rağmen gelinliğin tek bir rengi dahi yoktur, kaldı ki tek bir şekli olsun. Halen renkli gelinlik giyen toplumlar da var, bundan 100 sene öncesine kadar bırakın kabarık giyinmeyi, bizim toplumumuz da şimdilerde bindallı dediğimiz kırmızı kıyafeti gelinlik olarak giyinmekteydi.
Gelinlikle ilgili dile getirilmesi tek mantıklı kural, gelinliğin normal günde giyindiklerimizden farklı olarak daha özenli, kaliteli ve doğal olarak da daha pahalı olmasıdır. Yalnız bu özeni siz kalabalık olarak algılarken, bir başkası ipek veya fransız danteli olarak algılayabilir.
Lütfen, gelinlik kadar evrensel bir değeri, kabarıklık kadar dar bir kalıba sokmaya çalışmayın...Kendiniz için düşünmeseniz, tamam da, bu tarz "şöyle olacak, böyle olmalı" söylemleri, sizin gibi hissetmeyen bayanlar üstünde de toplumsal bir baskı oluşturuyor gereksiz yere...
Yoo hiçte baskı oluşturmuyor gayet de istedigini giyiyor herkes, Sen sıkma canını bu kadar herkes fikrini söylemekte özgür ..
çokk doğru bi söylem olmuşş mesela ben dantel kol olmasını istiyorumm..ama genel olarak ay bi kere düğünün olacak straplez giy gibi cvplar alıyorum..bide modası geçti filan diyolar..şuan gelinlik modasını müthiş bi şekilde takip ediyorum en çok uzun kol görüyrumm..bizim insanımız her tarafından taş fışkıran gelinlikleri seviyo...ki bu görüntü fotoğraflarda çok çirkin duruyoKabarık gelinlik sevmekle, kabarık gelinler haricindeki tüm şekilleri dışlayan "gelinlik dediğin kabarık olacak" söylemi birbirinden farklı şeyler.
Gelinliğin kabarık olması gerektiğini kim demiş, nerede yazıyor? Şu an, günümüzde dahi, bu kadar globalleşmeye rağmen gelinliğin tek bir rengi dahi yoktur, kaldı ki tek bir şekli olsun. Halen renkli gelinlik giyen toplumlar da var, bundan 100 sene öncesine kadar bırakın kabarık giyinmeyi, bizim toplumumuz da şimdilerde bindallı dediğimiz kırmızı kıyafeti gelinlik olarak giyinmekteydi.
Gelinlikle ilgili dile getirilmesi tek mantıklı kural, gelinliğin normal günde giyindiklerimizden farklı olarak daha özenli, kaliteli ve doğal olarak da daha pahalı olmasıdır. Yalnız bu özeni siz kalabalık olarak algılarken, bir başkası ipek veya fransız danteli olarak algılayabilir.
Lütfen, gelinlik kadar evrensel bir değeri, kabarıklık kadar dar bir kalıba sokmaya çalışmayın...Kendiniz için düşünmeseniz, tamam da, bu tarz "şöyle olacak, böyle olmalı" söylemleri, sizin gibi hissetmeyen bayanlar üstünde de toplumsal bir baskı oluşturuyor gereksiz yere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?