you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 18.455 103 413 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #21 Özge Ulusoy-ılker ınanoğlu
lepi ♥˙·٠•●♥ &# Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 7.930 35 358 Danimarka 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #22 LOCA .!.: ben bunların hiç birisini tanıyamadım ohaoldumsmile Genişletmek için tıkla... hepsi cemiyet dünyasının bir numerolu isimlerisempatiksalakcinni biz halk dünyasından olunca ne onlar bizi ne biz onları tanıyoruzzsempatiksalakcinni gelinliğe yorum yaparsam beğenmedim elindeki çiçekte odun gibi durmuş beğenmedim
LOCA .!.: ben bunların hiç birisini tanıyamadım ohaoldumsmile Genişletmek için tıkla... hepsi cemiyet dünyasının bir numerolu isimlerisempatiksalakcinni biz halk dünyasından olunca ne onlar bizi ne biz onları tanıyoruzzsempatiksalakcinni gelinliğe yorum yaparsam beğenmedim elindeki çiçekte odun gibi durmuş beğenmedim
Amonra Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2008 13.347 317 423 İstanbul 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #23 ben de beğenmedim elinde pırasa var sanki çiçek değil gelinlikte çarşafı kat kat dolamış gibi gelinde çirkin zatenkaydirigubbakcemile3
ben de beğenmedim elinde pırasa var sanki çiçek değil gelinlikte çarşafı kat kat dolamış gibi gelinde çirkin zatenkaydirigubbakcemile3
ALLAHvarGAMyok ikizlerin annesi ♡♡♡ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 20.969 46 408 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #24 hoc begenmedım
B benzuzu Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 210 0 96 İstanbul 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #25 lepi .!.: hepsi cemiyet dünyasının bir numerolu isimlerisempatiksalakcinni biz halk dünyasından olunca ne onlar bizi ne biz onları tanıyoruzzsempatiksalakcinni gelinliğe yorum yaparsam beğenmedim elindeki çiçekte odun gibi durmuş beğenmedim Genişletmek için tıkla... [sıze="2"]aynen[/sıze]
lepi .!.: hepsi cemiyet dünyasının bir numerolu isimlerisempatiksalakcinni biz halk dünyasından olunca ne onlar bizi ne biz onları tanıyoruzzsempatiksalakcinni gelinliğe yorum yaparsam beğenmedim elindeki çiçekte odun gibi durmuş beğenmedim Genişletmek için tıkla... [sıze="2"]aynen[/sıze]
you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 18.455 103 413 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #26 ben gelini beğendim bence sade ve guzel olmus sacı hoş bence
funda38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2007 6.419 0 0 Diğer 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #27 kendimi magazin programı izliyo gibi hissettim delikafadulden..gelinliğide saçıda çok kötü:dilcikar: çiçeği beğendim amaa.s.
kendimi magazin programı izliyo gibi hissettim delikafadulden..gelinliğide saçıda çok kötü:dilcikar: çiçeği beğendim amaa.s.
BEBEKKAFA Yağmur'umu bekliyorumm:) Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 2.679 12 66 43 Ankara 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #28 LOCA .!.: ben bunların hiç birisini tanıyamadım ohaoldumsmile Genişletmek için tıkla... sosyete bunlar şekerimnaniknanik hilal kosifin elbisesi güzelmiş bu arada... bende çiçeği beğenmedim,çok kaba durmuş öyle sapları falan ne alaka..... gelinlik ehh işte...yani ben olsam tercih etmem ama .....
LOCA .!.: ben bunların hiç birisini tanıyamadım ohaoldumsmile Genişletmek için tıkla... sosyete bunlar şekerimnaniknanik hilal kosifin elbisesi güzelmiş bu arada... bende çiçeği beğenmedim,çok kaba durmuş öyle sapları falan ne alaka..... gelinlik ehh işte...yani ben olsam tercih etmem ama .....