- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.779
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Neye saldıracaklarını bilemiyorlar artık.ARtık durum abartıldı önceden laf ederlerdi şimdi "suç" deme cesaretinde bulunuyorlar
Sırf gündemde kalmak için bunlar.Hazal kaya ne güzel söylemiş 5 tane adam oturmuş konuştukları şeye bak.
Ahretlik galaya gitmişte olabilirmi acepAbi kızın ismini bilmiyormuşama hangi dizide oynadığını biliyor galayı da biliyor gizli hayran demek ki :))
Göz ucuyla baktmış demek ki
Olabilir ahretlikAhretlik galaya gitmişte olabilirmi acep
Ya şimdi abiye bir şey diyeceğim siyaset bölümünde çok da yazmak istemediğimden lafımı yutup susayım en iyisi
Ne işi var orada sanki,bide oynadığı diziyide biliyor yaniOlabilir ahretlik
Ya şimdi abiye bir şey diyeceğim siyaset bölümünde çok da yazmak istemediğimden lafımı yutup susayım en iyisi
Göz ucuyla baktmış demek ki
Olabilir ahretlik
Nasılda yana çevirmiş kafayıı
Ahretlik bende yerli dizileri, genelde özellikle genç oyuncuları ve şarkıcıları vs bilmem, bilmediğim birinin ismini söyleseniz o kim ki derim ama ismini bilmiyorum bir hanım kızımız galaya katılmış elbisesi de püüü demem, bilmiyorsam hiçbir şeyiyle de ilgilenmiyorum demektir.Ne işi var orada sanki,bide oynadığı diziyide biliyor yani
Ahretlik inan bende hiç bilmem yeni nesil oyuncuları,hiç dikkatimi çekmez öyle.Ahretlik bende yerli dizileri, genelde özellikle genç oyuncuları ve şarkıcıları vs bilmem, bilmediğim birinin ismini söyleseniz o kim ki derim ama ismini bilmiyorum bir hanım kızımız galaya katılmış elbisesi de püüü demem, bilmiyorsam hiçbir şeyiyle de ilgilenmiyorum demektir.
Bu genç oyuncunun gala kıyafetini buradan görüp öğrendim, ki kız kendine yakıştırdığı sürece istediğini giyer bize ne, kadın erkek fark etmeksizin koca koca insanların başkalarının iç çamaşırına kadar konuşması ayıptır.
Ne suç ne değildir diye tartışmadan, toplum ahlakına örf ananelerine atıf yaparak gencecik bir kadına laf atmak yerine, değerlerimiz değerlerimiz nidası atarken başkası hakkında ileri geri konuşmanın ne kadar ayıp olduğunu düşünsünler, çocukken biz arkadaşımızın çamaşırı göründü diye konuşup kıkırdarken annelerimiz bize ağzına acı biber sürerim diyordu.
İşlerine gelen şeylerde ayıp ayıp diyorlar toplumu özellikle kadınları bir kalıba sokmak istediklerinde kadının iç çamaşırını bile konuşuyorlar, hani erkekler her şeyi konuşmazdı ayıptı, herkes ağzının ayarını bilsin, koskoca adamlar kızları yaşında birini konuşuyor, oyuncunun yaşına baktım da çocuğum yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?