• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi melila damla kullanan varmı ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
318
42
İstanbul
Ben artık daanamıyorum çalışan anneyim dün gece saat 3 te uyudu bende sonra düşünün halimi babası da aynıı :50: dayanıcak halim kalmadı bişeyi yok elimden tutup odaya getiriyo onunla oynamamı istiyooo :74: offf daha 1,5 yaşında böyle bu velet sonra napıcam bilmiyorumm :26:

Sanırım çalıştığınız için sizinle vakit geçirmek istiyor. Benimde 15 aylık bir kızım var, bende çalışıorum. Daha işe başlamadığım dönemlerde kızımda çok düzensiz uyuyordu, sonra şöyle bir şey yaptık. Her akşam saat 8 de yatırmaya başladık. Bazen uyuyana kadar salladık, bazen yanında yattık, ninni söyledik, küçük küçük oyunlar oynadık yatakta. Ağlayınca kaldırdık susunca yatırdık. Sonuç olarak 3-4 gün içinde 8de uykusu gelmeye başladı. Bebeklerde bu tip olaylar alışkanlıktır. Sabırla hergün aynı saatte yapılan şeylere bebekler hemen alışır, kitaplardan hep böyle okudum. Size bir saat belirleyip deneyebilirsiniz. 8 çok erken olabilir ama 10 mesela. Vede gün içinde çok uyuyordur mutlaka. Biz uyku saatine yakın saatte uyudumu 15dk sonra fln kaldırıyoruz. Uyku saatinde tekrar aynı düzende uyutuyoruz. Gün içindeki uykularınıda buna göre düzenlemek lazım yani. Yada geceyi gündüze göre. Umarım sizde başarılı olursunuz.

Ayrıca uyku saatine kadar hep onunla vakit geçirmenizi tavsiye ederim, uyuturkende yanında olun ki size doysun. İşlerinizi o uyuduktan sonrada yapabilirsiniz.

yemeklerimizi bile kucağımda beraber yapıyorum yatakta oynuyoruz babası ben bazen abisi yani o kadar ilgiliyizki belki dediğin gibi bizi özlüyordur :( melila denen damladan şuan üretilmiyormuş onun yerine bay bay diye bi damla var ondan deniyeceğim bakalım :(

Back