Allah size de nasip eder inşallah hayırlısıyla...Allah ım hayalim bir kız bir erkek ikiz...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Maalesef birçoğu tedaviyle canım.Ben anlayamıyorum bu ünlüler nasıl hepsi ikiz doğuruyor :) ne yiyip ne iciyolarsa söyleşiler bizde yiyip icelim:) o kadar dua ettim ikiz olsun diye hala da umudum var :)))
Kıbrıs'a gerek yok. Evli bunlar, tedaviyle burada da yaptırmış olabilirler. (şayet tedaviyle olduysa...)Parayı bastırıp Kıbrıs'ta yapıyorlar canım
Nerden buluyonuz bu ceo larıda evleniyonuz ya
Ben anlayamıyorum bu ünlüler nasıl hepsi ikiz doğuruyor :) ne yiyip ne iciyolarsa söyleşiler bizde yiyip icelim:) o kadar dua ettim ikiz olsun diye hala da umudum var :)))
Allah anali babali buyutsun.valla iyi fikirmis b seferde kurttuluyolar cocukvdogurmakdan.cinsiyetide ayarliyolarbustelik pes valla
Ahahaha tatlım bu reklamı görunce bakym dedm bide ne göruym buda ikiz ciddn unluler ndn ikiz doguruoki ben 10 aydr clşym daha teke hamile kalamadim :))) tuba buyukustn beren saat willa bide bu kadn masallah ne diyelm darısı bizeBen anlayamıyorum bu ünlüler nasıl hepsi ikiz doğuruyor :) ne yiyip ne iciyolarsa söyleşiler bizde yiyip icelim:) o kadar dua ettim ikiz olsun diye hala da umudum var :)))