Melih Gökçek'ten flaş Ahmet Hakan açıklaması!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum" açıklamasını yaptı.
Sitene Ekle
melih-gokcek-ten-flas-ahmet-hakan-aciklamasi--6117904.Jpeg

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İstanbul'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Ahmet Hakan, Sabah saatlerinde taburcu edilirken, saldırıyla ilgili önce 3 kişi gözaltına alındı, sabah saatlerinde 4'ncü saldırgan da yakalandı.

Gökçek de kınadı

Zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinde Ahmet Hakan ile atışan Gökçek, yapılan saldırıyı kınadığını belirtti. Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Şiddet hiçbir şekilde meşru gösterilemez. Geçmiş olsun sana Ahmet" ifadelerini kullandı.
http://www.milliyet.com.tr/melih-gokcek-ten-flas-ahmet-hakan/siyaset/detay/2125212/default.htm

Aha Melih Gökçek de kınadı eyvahlar olsun...

1. brahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 2 sa.2 saat önce
    2)YAPIP KINARLAR..DEDİM YA ŞEREFSİZLİK PARAYLA DEĞİL...LÜTFEN BU SÖZLERİMİ SAMİMİ OLMAYANLAR ÜZERİNE ALSIN...

2. Baskan_0383_bigger.jpg
    İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 2 sa.2 saat önce
    1)BU ÜLKE DE NE ŞEREFSİZ İNSANLAR VAR.AHMET'E SALDIRIYI KINARSIN,ONA BİLE SAMİMİ DEĞİLSİN DİYE YORUM YAPARLAR.KINAMASAN,NİYE YORUM>

bu adamın kınaması bile bir tuhaf,her zamanki gibi şerefsiz lafını yine eklemiş...

bi iş yaptın sus dimi herkes ne derse desin sen samimi ol yeter ama nerdeee

1. brahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 2 sa.2 saat önce
    2)YAPIP KINARLAR..DEDİM YA ŞEREFSİZLİK PARAYLA DEĞİL...LÜTFEN BU SÖZLERİMİ SAMİMİ OLMAYANLAR ÜZERİNE ALSIN...

2. Baskan_0383_bigger.jpg
    İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 2 sa.2 saat önce
    1)BU ÜLKE DE NE ŞEREFSİZ İNSANLAR VAR.AHMET'E SALDIRIYI KINARSIN,ONA BİLE SAMİMİ DEĞİLSİN DİYE YORUM YAPARLAR.KINAMASAN,NİYE YORUM>
Ürperti gitti içine zannimca :KK53:

kınayamıyorum şuan evde kına yaptım oynuyorum diyecek hali yoktu ya

kınar tabi boynukalın ve uzanın kınadığı gibi

X