Erdoğan haklı diyor yahu Erdoğan yani seni o makama getiren adam twitter hakkında demediğini bırakmadı yasakladı yine girdin. Bu kadar twitter bağımlısı olmuşsun bir de yazık çok takipçin var diye bir de çok sevildiğini sanıyorsun ama ne saçmalamış acaba bugün yine diye bakanlar da azınlıkta değil ben arada bakıyorum takipçin değilim ama gıcık olup takip eden laf diyen de çok var. Başına bunların gelmesini istemiyorsan kapat hesabını olsun bitsin biraz da Ankara sorunlarıyla ilgilen takipçi sayısı arttıracağına hayır yani şu hükümette birinin dediği öbürünü tutmuyor biri kültürümüze uygun değil deyip yasaklamaya çalışıyor öbürü yasakken de giriyor ve takipçi sayım çok diye övünüyor bu ne zıtlıktır arkadaş. Ay tamam aldın hesabını geri rahat bir uyku uyumuşsundur.
içimi döktüm rahatladım ohhhhh....der gibi olmuş
bak nasıl bağımlı bir örnek sana..
birileri yazışıyor laf başgana geliyor ve o da dayanamayıp cevap veriyor
Eki Görüntüle 1168676
Tamam işte CB ve BB'den sonra en çok takipçisi olan senmişsin ki bu olayla takipçi sayın artmıştır. Takipçi sayısını da bu kadar önemseyen biri olarak sevinmelisin.
haklı olabilirsin ben de öyle olduğunu düşünüyorum . adamın kendi başbakanı twitterı yasaklıyor kendi partisindeki adam bu kadar bağımlı baksana ...Ben inanmiyorum o kadar takipcisinin olduguna.
Parayla takipci satin aliyor bunlar.
ekşi okumak gibi, karikatür dergisi okumak gibi bir şey işte. her takipçisinin destekçisi olmadığını göz önünde bulundurursak, çoğu farklı amaçlarla takip ediyordur.Ben inanmiyorum o kadar takipcisinin olduguna.
Parayla takipci satin aliyor bunlar.
içimi döktüm rahatladım ohhhhh....der gibi olmuş
bak nasıl bağımlı bir örnek sana..
birileri yazışıyor laf başgana geliyor ve o da dayanamayıp cevap veriyor
Eki Görüntüle 1168676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?