Melih Gökçek ''Hesabımı hackleyenleri tespit ettik" !

egunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
40.161
6.645
248
Pazartesi sabahı Siber Ergenekon Tim isimli hacker grubu tarafından hesabı hack'lenen Melih Gökçek, hesabını hack'leyenlerin kimliklerinin tespit edildiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabını ele geçirenlerin bunu dikkat çekmek için yaptıklarına inandığını belirterek, hackleyen kişinin tespit edildiğini, ilgili makamlara ellerindeki bilgi ve belgeleri verdiklerini söyledi.

Melih Gökçek, "Bu işi yapan hesabını çekmeli. Bunu dikkat çekmek için yaptılar. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan sonra en çok takipçisi olan benim, dikkat çekmek için bunu yaptılar. Kimsenin yanına bunlar kar kalmaz. Sayın Başbakan'ın Twitter konusunda, sanal alemdeki yapılan yanlışlıklar üzerine bunların düzeltilmesini Twitter aleminden istemesi konusunda haklılığı çok net şekilde ortaya çıktı" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26682114.asp

Erdoğan haklı diyor yahu Erdoğan yani seni o makama getiren adam twitter hakkında demediğini bırakmadı yasakladı yine girdin. Bu kadar twitter bağımlısı olmuşsun bir de yazık çok takipçin var diye bir de çok sevildiğini sanıyorsun ama ne saçmalamış acaba bugün yine diye bakanlar da azınlıkta değil ben arada bakıyorum takipçin değilim ama gıcık olup takip eden laf diyen de çok var. Başına bunların gelmesini istemiyorsan kapat hesabını olsun bitsin biraz da Ankara sorunlarıyla ilgilen takipçi sayısı arttıracağına hayır yani şu hükümette birinin dediği öbürünü tutmuyor biri kültürümüze uygun değil deyip yasaklamaya çalışıyor öbürü yasakken de giriyor ve takipçi sayım çok diye övünüyor bu ne zıtlıktır arkadaş. Ay tamam aldın hesabını geri rahat bir uyku uyumuşsundur.

içimi döktüm rahatladım ohhhhh....der gibi olmuş
bak nasıl bağımlı bir örnek sana..
birileri yazışıyor laf başgana geliyor ve o da dayanamayıp cevap veriyor

Türkiyede o kadar belediye başkanı var, ama bu kadar twetter hastası olup, sabahtan akşama kadar twetterda laf yetiştiren, bir belediye başkanı görmedim yahuu. :113:

Tamam işte CB ve BB'den sonra en çok takipçisi olan senmişsin ki bu olayla takipçi sayın artmıştır. Takipçi sayısını da bu kadar önemseyen biri olarak sevinmelisin.

Tamam işte CB ve BB'den sonra en çok takipçisi olan senmişsin ki bu olayla takipçi sayın artmıştır. Takipçi sayısını da bu kadar önemseyen biri olarak sevinmelisin.

Ben inanmiyorum o kadar takipcisinin olduguna.
Parayla takipci satin aliyor bunlar.

haklı olabilirsin ben de öyle olduğunu düşünüyorum . adamın kendi başbakanı twitterı yasaklıyor kendi partisindeki adam bu kadar bağımlı baksana ...

ekşi okumak gibi, karikatür dergisi okumak gibi bir şey işte. her takipçisinin destekçisi olmadığını göz önünde bulundurursak, çoğu farklı amaçlarla takip ediyordur.

içimi döktüm rahatladım ohhhhh....der gibi olmuş
bak nasıl bağımlı bir örnek sana..
birileri yazışıyor laf başgana geliyor ve o da dayanamayıp cevap veriyor
Eki Görüntüle 1168676

Ayy koptum ya adının geçtiği yeri şıp diye de buluyor yeter ki adı geçsin adam espriden filan da bir haber kaşınıyorsunuz demiş bir de bende herhalde yerlerinde olsam ay çok kaşındım gel de kaşısana derim sanırım hayret bir şey yaa

bizim twitterımız facebookumuz çalınsa hayatta bulunmaz. 2009da msn aracılığıyla ölüm tehditleri alıyordum. evimin kapısına varasıya tehdit mektupları bırakılıyordu. savcılığa suç duyurusunda bulundum. böyle bir msn adresi yok diye dönüş yapıldı o adresten aylarca anlık ileti ve mail almama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…