Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Melekten danteller Çeyizlik danteller siparişle yapılır çok uygun fiyatlara
sipariş üstüne yapılır elimde şuan peçeteler 6 adet olmak üzere ,havlu kenarları çiftli ve yastık başları çiftli hazır olarak 1 er takım elimde bulunmakta. İsteyene sipariş üstüne daha fazlası yapılır fiyatlarım çok uygundur. kaydirigubbakcemile5
bunun gibi örneklerden bende yapıyorum ama inanırmısın burda kadınlar bu yastıklara en fazla 10 tl veriyolar .yastık başları tanesi 3 tl dedi ben satmadım.komple çarşaf eteği 4 yastık takımını 25 tl ye anca alıyolar senin fiyatlar uçmuş
bunun gibi örneklerden bende yapıyorum ama inanırmısın burda kadınlar bu yastıklara en fazla 10 tl veriyolar .yastık başları tanesi 3 tl dedi ben satmadım.komple çarşaf eteği 4 yastık takımını 25 tl ye anca alıyolar senin fiyatlar uçmuş[/quote
katılıyorum arkadaşa bencede uçmuş üstelik eski modeller şimdi daha cicili bicili şeylere özeniyo millet.
birazmı baya bi düşürmesi lazım arkadaşın o fiyatlarıı ben pike takımı yapıyorum 270 diyorum tabi indirimde yapıyorum 250 230 falan oluyo ama kumaşı ve tüm dantelleri baştan sona bi takım ve harika danteller eski model falan değil isteyen topiğime bakabilir...diğer arkadaşlar pike takımına 350 felan diyorlar ben uygun bile yapıyorum yani..isteyen karşılaştırabilir arkadaşlar...bırakın takımı arkadaş sadece tek bi yastık başına 80 tl diyor hemde eski modellerden arkadaşım yanlış anlama sakın kötülemek yada satışına engel olmak gibi bi amacımız yok herkesin nasibi kendine ama bu şekilde asla müşteri bulamazsın fiyatları baya bi indirmen lazım senin iyiliğine olur