meleklerimizden birinin kalbi delik çıktı...:(

bursasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
9.481
2
356
Bursa
merhaba kızlar ben 2009 nisan annesiyim

hamileliğimizden beri burdayız bi çok arkadaşlıklar kurduk çok iyi dostlar olduk

topiğimizde şenay arkadaşımızın çok tatlı ikiz kız bebekleri var

dün akşam çok üzücü bir haber aldık ve minik zeynebimizin kalbinin delik olduğunu öğrendik!:çok üzgünüm:

hepimizin canı çok acıdı çok üzüldük hepimiz anneyiz çünkü

doktoru 5-6 yaşına kadar kendiliğinden kapanmazsa ameliyat olacağını söylemiş...

inşallah buna gerek kalmaz ve meleğimiz Allah ın izniyle kendiliğinden iyileşir biz buna duacıyız şuan..

şimdi sizlerden de istediğim minik kızımıza canı gönülden dua etmeniz
Kadir gecesi yaklaşıyor kızlar dualarınızda bunada yer verin lütfen ...

Allah yavrularımızı tüm kötülüklerden korusun...
güzel kızımız zeynep sağlığına bir an önce kavuşsun...:Saruboceq:

:çok üzgünüm: allahım şifa versin umarım minik zeynep o yaşına gelene dek iyileşir.benim yeğenimde 6 yaşında ve delik kendisi kapandı.allahım bütün evlatlarımızı korusunnn şifasız bırakmasınnn. çok çok geçmiş olsunnn dualarımm sizinleee :çok üzgünüm: :Saruboceq:

evet arkadaslar, böyle örnekler okumak istiyoruz burada. ya da ameliyat olanlar varsa, ameliyatları nasıl geçti, şimdi nasıllar, onları da paylaşırsanız seviniriz.

canim benm ya kiyamam ona ben kucucuk daha o:teselli:
insallah ameliyata gerek kalmadan duzelir:Saruboceq:
arkadasimiz sabirli olsun ,dua etsin insallah duzelir
biizimde dualarimiz onunda ,cok uzuldum heleki kucucuk bebekler diyince icim ciz ediyo:gitme:

canim benim , insaallah Allh´in izniyle zeynep ín o kücük Kalbindeki delik kapanir ve ameliyata gerek kalmaz, sende sabirli ol dualarim kücük zeynep ile insaallah...........

Canım şenayım ne zor hamilelik geçirdi ALlah yardımcısı olsun güzel Zeynep iyileşsin bir an evvel inşallah

butun dualarımız canımız melegımız zeynep ıcın şeyanımıza allah guc kuvvet versın.
dunden berı her an aklıma gelıyo ve esımede bahsettım o da dua edıyıo
inşallah amelıyata gerek kalmadan iyileşecek zeynepimiz:Saruboceq:

rabbim annesine babasina ailesine sabir versin...
insallah bir an önce düzelir...
bilgilendirdigin icin sagol arkadasim....
dualarımız kucuk melekle olsun.....

arkadaşlar "sarkta bir müminin ayagina diken batsa, garptaki mümin rahatsiz olmalıdır" diyen "müslümanın müslümana duası kabul olur biiznillah" diye müjdeleyen bir dine mensubuz.

şenayımızın bebişi zeynebimizin rahatsızlığı hepimizi çok üzdü şimdi dualarımızı eksik etmeyelim kabul olacak hiç şüphemiz yok zeynebimiz ameliyata gerek kalmadan iyileşecek.çevremizde bu rahatsızlığı olan ve iyileşen çocuklar var çok şükür dermansız dert değil.özellikle bütün duaların kabul edildiği kadir gecesinde minik zeynebimizden dualarınızı eksik etmeyin ne olur

Allah acil şifalar versin insallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan sağlıgına kavusur minik yavru

kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten hepinizin dualarına ihtiyacımız var sultancım çok öpüyorum Allah bütün melekleri anneciklerine bağışlasın siz olmasanız ne yapardım ben ne gebelik geçerdi nede bu zor günler hepinizi çok seviyorum

Rabbim acil şifalar versin inşaallah minik zeynepe ve onunla birlikte bütün hastalara inşaallah :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda düzelir.
Bizimde kalbi delik olan bir komşu ananemiz var,daha yeni öğrendi kalbinin delik olduğunu,79 yaşında kendisi.2 doğum yapmış biri hem de düşükleri saymazsak.Kadın öğrendik sonra evhamlı olmaya başladı,dedim keşke öğrenmeseydi. Bunun gibi çok vakalar varmış.Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…