Meleklerim

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Kızlar ben kız çocuklarına aşırı derecede düşkünüm.. ınterneten gördüğüm bütün hoş resimleri topluyorum.. Sizlerle de arşivimi paylaşmak istiyorum... Mavi gözün hastasıyım zaten..

Son düzenleme:
2dh1.jpg

66995894.jpg

13515894.jpg

Hoşunuza giderse devamı da gelecek kızlar.. a.s

hakkaten cok tatlilarmis benimde 3 kizim 1 oglum var allah herkeze nasiip etsin kizlar baska oluyolar tabii

amın canım hayırlısı ınsaallah
olursun olur merak etme
sonra bak gor sırınlıklerının yerını neler alıyor
keske hep bu resımdekı gıbı olsalarr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam minik kuslarim bil bakalim ben kimim hani 4 cocuklu fransada yasar nikim degisti sen tahmin et ben yine gelir bakarim bakalim bilcenmi
ayrica seninmeleklerinide opuyorum simdi uyuyolardir hep uyuyan akilli melekti demi onlar gene oyle duzenli uyurlami

selam minik kuslarim bil bakalim ben kimim hani 4 cocuklu fransada yasar nikim degisti sen tahmin et ben yine gelir bakarim bakalim bilcenmi
ayrica seninmeleklerinide opuyorum simdi uyuyolardir hep uyuyan akilli melekti demi onlar gene oyle duzenli uyurlami

selam canım sagolasın sohbetten tanısıyoruz sanırım ama nıckını hatırlayamadım aylardır sohbete cok takılamıyordum
ama sohbet ettıgımız konustugumuz bellı hep uyuduklarını bıldıgıne gore:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kucuk buyudu artık sureklı uyumuyor aralarda oyunda oynuyor canım
kusura bakma nolur hatırlayamadım nıckını tanıtı ver bakem kendını sekerrra.sa.sa.s

ya kızlar, bu sohbet sayfasına dün ben de girmiştim ama bugün bulamıyorum.. Link atabilir misiniz bana da..

Back
X