• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama melekler korusundaki esinin saç rengi

rojd6mk410109capture3es7.jpg

hoş bir renk gerçekten..bal rengine benziyor,önlerde açık renkler hakim..

rojda_demirer_4.jpg

buda hoş....ne renk ise artık...

karamel cnm bu.. benim saçım bu renk üzeri röfle..

kuaför ürünleri satan bi yer biliosanız oraya götürün bu resmi onlar sölerler..

benim kuaförüm alix 8.8 kullanıo bana.. ama yinede yanlış bilgilendirmek istemem a.s.

bende bayılıyorum esinin saçına ben açıcaktım konuyu..
çözemedim rengini.
kızllık var,bakırlık var..koyu renkte var içinde...

karamel cnm bu.. benim saçım bu renk üzeri röfle..

kuaför ürünleri satan bi yer biliosanız oraya götürün bu resmi onlar sölerler..

benim kuaförüm alix 8.8 kullanıo bana.. ama yinede yanlış bilgilendirmek istemem a.s.

8.8 AÇIK KARAMEL olması lazım..ama bu saçta başka renk karışımıda hakim sanki..
kızllık bakırlık ağırlıklı gibi sanki....

8.8 AÇIK KARAMEL olması lazım..ama bu saçta başka renk karışımıda hakim sanki..
kızllık bakırlık ağırlıklı gibi sanki....

8.1de olabilir ozaman o 1 ton daha koyu..

ama karamel tonlarından biri die düşünüorum ben, çünkü benim saç boyandığında buna çok yakın oluo , en iisi çıktı alıp kuaföre sormak..

bu renge bende hastayım aman ablaya nazar değmesinkaydirigubbakcemile3

rojda deimerer gerçi ona bütün renkler yakışıyor ama.resim büyük geldi yükleyemedim bende avatar yaptım.ne renk ki buu.???

kızlar sıkı durun rojdanın rengini söylüyorum :) matrix serisinin karamel çikolatasına karamel balyajlar atılmış.......... benden söylemesi

kızlar sıkı durun rojdanın rengini söylüyorum :) matrix serisinin karamel çikolatasına karamel balyajlar atılmış.......... benden söylemesi

Canım eminmisin bu bilgiden kuaföre bu şekilde tarif etsek yaparmı?çok ama çok begeniyorum saçlarımı bu renk istiyorum.

ben de bayılıyorum bu saç rengine ama hani artık geniş ailede oynuyor rojda..ordaki saç rengi de harika..daha açık..onu bilen var mı?

eminim canım istersen güvendiğin bir kuaföre git sor. ama aynı renk matrix serisinde var

eminim canım istersen güvendiğin bir kuaföre git sor. ama aynı renk matrix serisinde var

çok teşekürler canım peki matrix serisi hangi markanın kendim evde saçımı boyasam o boyayla üzerinede kuaföre balyaj attırsam olurmu.Ah bu yazıyı daha önce görmeliydim daha yeni krepe balyaj attırdım

Back