arkadaşlar merhaba ... melekler kahvesindeki emre ye falbaktıranınız varmı acaba ? ben baktırdım şimdi ki zaman ve geçmiş ile ilgili gerçekten şaşırtıcı yorumları oldu. falların gelecekten haber verdiklerine inanmam pek ama yneden merak ettim .gelecek ile söyledikleri çıkan var mı?
Gecmisi ve simdiyi tutturdu mu?
Ben bir iki yil once baktirdim, gelecekle ilgili soyledigi seyler cikmadi.
Gecmisi tutturduguna inanmistim o an, daha dogrusu soylediklerini hayatimda bir seylerle eslestirdim. Tarif ettigi kisi bu olmali falan diye. Yoksa isim falan tutturmadi zaten. Soyledigi seyleri hayatima uyarlamaya calisip bunu demek istiyor falan diye dusundum. Yine de eksikti bir seyler. Bir de hayat dersi verdi. Soyle yap boyle ol gibisinden. Benim fal bitince arkadasim baktirdi. Arkadasimin karakterine yogunlasmis ama yanlis bir sekilde, yani sen şoylesin boylesin diyor ama kiz oyle biri degil. Ve onun hayatinda gayet bariz olan bir seyden hic bahsetmedi bile.
Daha sonra bu yil icinde erene baktirmak icim gittim baska bir arkadasla,eren doluydu. Emre olsun mu dediler. Tamam dedik ama emre kim hatirlamiyorum. Yani ilk gittigimde ismini ogrenmemisim, bastan hatirlasam kesinlikle hayir derdim.
Neyse gectim karsisina , dedim bu yoksa gecen yil baktirdigim mi falam diye, tanidim tabi.
Ve sevgili forumdasim, ilk gittigimde soylediklerinin cogunu ayni siralama ve ayni cumlelerle soyledi. Hayal kirikligi oldu elbette. Bir erkek tarif etti falan yine ayni cumlelerle. Sonra yine bir iki hayat dersi verdi.
Ben hayalkirikligi ve bosuna baktirmislik hissi ile masadan kalktim. Arkadas gitti.
O da sinirli bir sekilde geldi. Farkli bir arkadas ama muamele ayni. Arkadasa sen boyle şoyle birisin demis, o da ben oyle biri degilim demis.Bana yaptigi erkek tasvirinin birebir aynisini ona da yapmis.
İkimizin de dikkatini cekti, surekli gelecek hakkinda konusmaya calisiyor. Gecmisten konusmak yerine gelecege yonelmeye calisiyor. Bu da bize garip hissettirdi. Gecmisi tutturmasi fala heyecan katar ama bu konuda tatmin edemedi hatta tamamen hayalkirikligiydi acikcasi. Gelecek tutmazsa tutup da hesabini sormayacagiz elbette, heralde gelecek hakkinda konusmayi daha guvenli buluyorlar.
İlk baktirdigimda gelecekle ilgili bir sey tutmadi tekrar soyleyeyim. Zaten gelecegi bilemezler.
Ben simdiki zaman icin ve gecmis icin fal baktirdim hep. Onda da iste hic agzim acik kalmadi.
Ama bende durum bu. Belki bir baskasi memnun kalmistir.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ben ayda yılda bir giderim fal baktırırım . Ve senin de belirtmiş olduğun gibi geleceği bileceklerine asla inanmam gelecekten ziyade dostum düşmanım kim onu tanımak için giderim. Gittiğimde bana geçmiş ve durum analizini çok iyi yaptı yapmadı desem alan olur. Yani şunu da uydurdu dediğim hiçbişi olmadı.Hatta eski sevgilimin adını söyledi ve neden olmadığını da söyledi.Genelde eski sevgililer için onun aklındasın derler ama bu demedi seni düşünmüyor dedi ki öyle.Aslına bakarsan bu kadar iyi durum analizi yapan bir adam gelecekle ilgili tutturabilmiş mi diye sadece merak ettim. Bir de ben falın kim olursa olsun isterse çok iyi bakan biri olsun tamamen karışısındakinin enerjisine göre şekillendiğini düşünüyorum. Zaten kimse herşeyi bilemez sadece birkaçıı tuturabilir. Senin ki de o hesap olmuş olabilir. :) Ama gelecek konusuna gelirse hala inanmıyorum . Keza geleceği bilmiş olsalardı ben şimdiye kadar çok zengin biriyle evlenmiş iki de çocuk yapmış kariyerimin zirvesini yaşamıştım :) Kötü bişi söleyen yok içlerinde zaten. Ben çok teşekkür ederim vakit ayırıp sorumu cevapladığın için .
Rica ederim. Evet karsidaki kisinin enerjisi ile alakali bir sey.
Sende direk ismi soylediyse sizin enerjiniz tutmus demek ki. Bende isim falan soylemedi.
Eski erkek arkadasin aklinda degilsin seni dusunmuyor mevzusuna gelince :) Bana da soyledi, sanirim bunu sık sık soyluyor. Ha bu arada arkadaslarima da bana da eski erkek arkadaslarimizi savundu. :)
Bilmiyorum ya bende enerjisi tutmadi sanirim. Dusununce cok genel bir faldi..iki yil arayla ayni cumleleri kurmasi ezberlemis mi acaba hissini uyandirdi. Demek ki sende iyi enerji yakalamis.
Bir iki tutturdugu sey oldu ama o da benim kendi hakkimda olan dusuncelerimdi. Onu da biliyorum zaten.
Bir kez daha fal baktirmanin ne sacma bir sey oldugunu anladim yine.
:) Galiba haklısın banada eski sevgilimi neredeyse savunacaktı ilişki yaşamayı bilmiyorsun dedi banaki ayrılmamızda yüzde yüz hatalı o da biliyor bunu . Direk ismini söylediğinde evet çok şaşırdım hattan herşeyini tarif etti.Ne bilim ya ne demişler falan inanma falsızda kalma :)
ciddi olamazsın :) sıkıcısın da dedimi :)Ay bana da iliski yasamayi bilmiyorsun dedi. :))
ciddi olamazsın :) sıkıcısın da dedimi :)
peki eski sevgilin seri arayacak falanda dedimi :)Yok onu demedi :))
peki eski sevgilin seri arayacak falanda dedimi :)
Dedi ama arayacak mi yoksa arayabilir mi dedi, kelimeyi hatirlamiyorum. :)
Ama sebebi duygusal bir sey degilmis. :) yoksa beni dusunmuyormus zaten.
İmkansiz aramasi, bagimiz koptu, hem ben istemem hem de iliskisi var zaten.
İliskisi olan adamin aramasi sacma ustelik.
Hayir bir de iliskisi bitse bile sana donme gibi dusuncesi yok diyor, bir de arayacak falan diyor. İliskisi var niye arasin diyorum bu sefer de duygusal bir sey degil diyor. Vallahi kafam karisti. :))) Cok sukur ki eski erkek arkadasim ile ilgili en ufak bir beklentim yok , hala birlesme umudu olan biri olsaydim depresyona girmistim bu fal yuzunden.
aynen ya benimde kafamı çok karıştırmıştı.banada hem suçlusun dedi sonra o da suçlu falan dedi bide zaten çok anlaşılmaz ve sessiz konuşuyor bilhassa yapıyor bence bunu . Ama evle ilgili şeyleri bildi gerçekten diğer şeyleri demek herkese sıkıyor.:)
Demek ki fal bakarkem onlarin da kafasi karisiyor. :)
Bazi seyleri herkese soylediklerini dusunuyorum zaten. :) Neyse ki gelecek kisminin tamamen sallamasyon oldugunu biliyoruz yoksa kafamiz daha da karisirdi. :)
Cok merak ettim iliskiyi basitlestirmissin de dedi mi? :)
yok yav ismini söyledi direk şok oldum. hatta böyle biri varmı diye de sormadı direk muratı bu kadar takam dedi