melek35tuana butigi

melek35tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
181
19
44
Ya Allah Bismillah...
Colins erkek trenckot çift taraflı kullanım mevsimliktir. Fiyat 10 TL.

diğer tarafı açık renk

Hiç giyilmemiş Lacivert kırmızı renkleri olan spor ayakkabı 39 numara yazıyor ama 38 numaraya uyumlu. Fiyat 10 tl.

Buda sıfır 38 numara spor tarzında günlük ayakkabı fiyat 10 tl

Ütü hediye gelmişti evde başka ütü olduğu için hiç kullanmadim ama buraya koymadan önce f ise takip kontrol ettim çalışıyor suda koydum buharida güzel. Fiyat 10 tl

Bu kazak da hediye geldi ama hiç kullanmadim fiyat 3 tl.

2 kez giydigim terlik mi sandalet mi tam isim bulamadım altında ki kancasin dan deri ipleri ni geçirip bacaginiza doluyorsunuz amazon tarzı ayakkabı oluyor.ipi cikartinca terlik.38 numara fiyati 8 tl.

Yine 38 numara cici bir babet minicik bir topugu var.ayakta şık duruyor.fiyat 10 tl.

Kendisi benim gelinlik ayakkabim olur sadece nikahimda giydigim pudra pembesi görür görmez büyük bir aşk ile tutuldugum ve 190 tl gibi bir rakam a aldığım eşimin tansiyonunu çıkartan ayakkabilarim.fiyat 30 tl.

Gördüğünüz gibi altında isimler bile duruyor sadece nikahimda giydim.

Bir Koca Kavanoz cingirdak.buda hediye geldi ama dünya kadar oyuncagimiz varken kızım bunların yüzüne bile bakmadı.en büyük boy Kavanoz içinde çeşit çeşit cingirdak mevcut.fiyat 10 tl.piyasa fiyati daha fazla bilen bilir.

Küçük mavi meyve tabağı.fiyat 3 tl.

Pilli kulak temizleyici tv ürünü çalışıyor kullanımı da kolay ve güzel. Eşim yurt dışından bitane daha getirince bu kenara koyuldu.fiyat 8 tl.

Bu Cüzdan iyi bir fiyata bi mağazadan alınmıştı ama çanta ve Cüzdan konusunda doyumsuz olduğum için her begendigimi alıyorum bu sebeple de eleme yapmak lazımdı. Fiyat 7 tl

Içi bu şekilde kagit para gözü var.birde fermuarli bölümü var bozuk para için

Bazı yerlerinde böyle soyulmalar var özellikle görün diye fotografladim.zaten fiyatını da bu sebeple düşük tuttum.

Eklentiler

• 20150503_150442.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 225
  • 20150503_150505.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 224
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…