- 1 Ekim 2009
- 140
- 1
slm herkese.meleğimi kaybettim.çok kötüyüm.herşey hamileliğimn 5.ayında başladı.bebeğimin beyni su topladı ve doktor bebeğiniz dandy wolker hastası dedi.dawn sendromlu vede sakat doğer dedi sonlandıralım.bizde eşimle asla dedik allahım kendi verdi anca kendi alır dedik.ve bekleyişimiz sürüyodu hem ağlıyor hemde dua ediyordum.kontrole gittiğim bi gün doktor kalp atışlarının yavaşladığını acil bebeğin alınması gerektiğini söyledi.beni apar topar sezeryana aldılar.ve bebeğim dünyaya geldi.bebeğimi solunum cihazına bağladılar.yavrum çok hasyatmış.ama nefes aldığını bilmek bile çok mutlu etmişti beni.bebeğimi hergün yoğun bakım ünitesine gidip görüyodum sütümü sağıp götürüyordum.yinede mutluydum ama bebeğim 10 gün dayanabildi bu hastalığa allahım yaşatmadı ve öldü.şuan tam 9 gün oldu bebeğimi kaybedeli çok acı hemde çokkkk.ilk bebeğimde 3 haftalıkken düşmüştü.allahım bu çocuğumuda aldı.onu çok özlüyorum cennete beni beklicekmiş.yavrum benim minicikti..allahım en kısa sürede sağlıklısını inşş verirrr.ne yapcam bilmiyorum...