melek anneleri bebeğimi kaybettim

yelz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
140
1
slm herkese.meleğimi kaybettim.çok kötüyüm.herşey hamileliğimn 5.ayında başladı.bebeğimin beyni su topladı ve doktor bebeğiniz dandy wolker hastası dedi.dawn sendromlu vede sakat doğer dedi sonlandıralım.bizde eşimle asla dedik allahım kendi verdi anca kendi alır dedik.ve bekleyişimiz sürüyodu hem ağlıyor hemde dua ediyordum.kontrole gittiğim bi gün doktor kalp atışlarının yavaşladığını acil bebeğin alınması gerektiğini söyledi.beni apar topar sezeryana aldılar.ve bebeğim dünyaya geldi.bebeğimi solunum cihazına bağladılar.yavrum çok hasyatmış.ama nefes aldığını bilmek bile çok mutlu etmişti beni.bebeğimi hergün yoğun bakım ünitesine gidip görüyodum sütümü sağıp götürüyordum.yinede mutluydum ama bebeğim 10 gün dayanabildi bu hastalığa allahım yaşatmadı ve öldü.şuan tam 9 gün oldu bebeğimi kaybedeli çok acı hemde çokkkk.ilk bebeğimde 3 haftalıkken düşmüştü.allahım bu çocuğumuda aldı.onu çok özlüyorum cennete beni beklicekmiş.yavrum benim minicikti..allahım en kısa sürede sağlıklısını inşş verirrr.ne yapcam bilmiyorum...

sevgili ylz öncelikle sana sabır diliyorum herhalde seninle aynı günlerde doğum yaptık ben de 3 hafta önce tamamen sağlıklı olan ikiz bebeklerimi suyumun gelmesi sonucu 5 aylıkken kaybettim daha önce de 4 aylık bebeğimi aynı şekilde kaybetmiştim o da sağlıklıydı
acını biraz da olsa hafifletir mi bilmem ama sağlıklı bebk kaybetmek inan bana çok daha zor sürekli kendini suçluyor insan.
sen bebeğin için elinden geleni yapmışsın yaşasaydı hem sen hem de o belki de uzun yıllar dayanılmaz acılar çekecektiniz özallikle onun için bu geçici ayrılığa katlanacaksın arkadaşım. cennette buluşacaksınız bunu unutma.

Allah sabır versin canım. Acını dindirsin inş. Biliyoruz ki verende alanda Rabbim ve hepimizin yerisi orası. Yerini tutmaz ama inş Rabbim acına derman olacak bebişini tez zamanda tekrar nasip eder. Çok geçmiş olsun.

sevgili melek anneleri;
allahım size dayanma gücü versin.bende bir melek annesiyim.6,5 aylık oğlumu erken doğumla kaybettim.tarifi mümkün olmayan bir acı..asla kapanmayacak bir yara...ama rabbim derdi verince sabrı dermanıda veriyor.şimdi kuzum kollarımda.sabır ve dua canlarım...allah yardımcınız olsun...

başınız sağolsun meleğiniz size ahirette şefaat edecek rabbimin hazinesi çok değerli inşallah sağlıklı bir evlat vermeyi nasip eylesin

sevgili ylz öncelikle sana sabır diliyorum herhalde seninle aynı günlerde doğum yaptık ben de 3 hafta önce tamamen sağlıklı olan ikiz bebeklerimi suyumun gelmesi sonucu 5 aylıkken kaybettim daha önce de 4 aylık bebeğimi aynı şekilde kaybetmiştim o da sağlıklıydı
acını biraz da olsa hafifletir mi bilmem ama sağlıklı bebk kaybetmek inan bana çok daha zor sürekli kendini suçluyor insan.
Sen bebeğin için elinden geleni yapmışsın yaşasaydı hem sen hem de o belki de uzun yıllar dayanılmaz acılar çekecektiniz özallikle onun için bu geçici ayrılığa katlanacaksın arkadaşım. Cennette buluşacaksınız bunu unutma.

allahım sana büyük sabır versin canım ya.acını paylaşıyorum.çok zor evet haklısın.allahım sanada bizede bidaha yaşatmasın inşşş.umarım bebeklerimizi kucağmıza alırız en kısa zamanda

allah sabır versin hepimize bende bir ay önce 5.5 aylık ikizlerimi erken doğumla kaybettim gerçektende sağlıklıyken kaybetmek daha kötü bende hep kendimi suçluyorum yavrularım tutamadım sizi daha fazla diyorum hala bir ay nasıl geçti anlamadım sanki dün gibi hiç bir zaman unutmıcam onları ve onların yerini dolduramam ama dayanıyoruz bi şekilde allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın hiç birimize çok geçmiş olsun

başın sağolsun canım.allah tez zamanda sağlıklı bir bebek kucağına almak nasip eder inş.

hepiniz çok ama çok saolun.ya nasıl toparlicam bilmiyorum kendimi.eşimde benim bu halime çok üzülüyo...evden 10 gün oldu çıkmıyorum canım insanlarla konuşmak istemiyoo...

Allah dayanma gücü versin. Bir an evvel sağlıklı bir bebek versin sana ve bütün meleklerini kaybeden arkadaşlara

allahım sabır versin canım
inş. en kısa zamanda sağlıklı bir bebegin olur.

X