meleğine 17 temmuz 2009 da kavuşanlar haydi buraya gelin

gulllfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
459
3
meleğime 17 temmuz 2009 da saat 9 buçukta kavuştum aslında meleğim 8de dünyaya merhaba dedi ama 1 buçuk saat annesi uyansın diye bekledikaydirigubbakcemile3
işte benim oğluşum tuğberk
2670 gr ve 47 cm doğdu 4 günlükken emmediği için sarılık oldu ve 1 gün hastanede yattı 15günlükken 2920 gr 50 cm idi 1 aylıkkende 3860 gr 54 cm ye ulaştı. hiç emmedi ve hala da emmiyor çünkü hastanede biberona alıştı ve benim sütüm 1 hafta gelmedi zaten göğüslerimin ucuda yoktu ve emmeddi ememedi 20 gün boyunca günde en fazla 30 cc anne sütü içirebildim çünkü gelmiyordu ve oğluşum milupa aptamille beslendi sonra elektrikli pompa aldım şu an Allah nazarlardan saklasın sütüm çok iyi ve 1 haftadır hiç mama yemiyor sütümü sağarak biberonla veriyorum bi sorunumuz yok çok şükür ama kaka yaparken çok zorlanıyor ne yapacağımı bilemedim adaçayı yağı ile masaj yapıyorum metsil veriyorum ama pek işe yaradığı söylenemez evet hadi sizlerde anlatın bebişlerinizi bekliyoruz...
bebişimin resmini eklicektim ama hata veriyo daha sonra tekrar denerim:)

Elif Nas'ım 17/07/2009 11:05 te dünyaya geldi. Spinalle sezeryan olduğum için bebeğimi doğar doğmaz görebildim. Ben geldim dercesine o ilk ağlamasını duymak dünyallara bedeldi.20 dakika sonra kızım kucağımdaydı. Hemen emzirdim ama süt gelmedi ve devam eden 3 gün boyunca da gelmedi. 3 günün sonunda ve şimdi emiyor.
Doğduğunda 3550 gr ve 50 cm di. Birinci ayın sonunda kilosu 4460gr boyuda 52 cm ulaştı.
Gülücüklere ve agulara başladı.
Bizimde gaz sancımız oluyor zaman zaman.Metsil bizde kullandık pek işe yaramadı. Sonrasında komşum ıhlamuru ile çörek otunu söyledi onu yaptım şimdi gaz sıkıntımız yok denecek kadar azaldı. Ihlamuru demleyip içine 3-4 tane çörek otu atıyorum. 2-3 çay kaşığı veriyorum çok iyi geliyor.
Tavsiye ederim. Normalde konu komşunun söylediği şeyleri pek uygulamam ama komşum emekli ebe o yüzden söylediğini dikkate aldım. :)

benim kızım pelin alyada 17 temmuz 2009 da 37.haftasında saat 14 10 da spinal sezeryanla dünyaya geldi.uyuşmamın gecmesi için kızım ve eşim tam 1 saat beni beklemişler.odama alındığımda kızım eldivenlerini yiyordu:)göğsüme koyduğum anda kaptı göğsümü canavar kızım benim. tam suanda 2 ay 6 günlük.bizim gaz problemimiz yok ama tuvalet sorunumuz var.7 günde bir kakasını yapıyor.doktora götürdük sütü yağlı olup emziren annelerin bebekleri tuvalete cıkamıyormus.kayısı kompostosu içiyorum.bu durumuda aazda olsa bu sekilde cözümledik.kızım doğduğunda 3200 gr.ve 51 cm.di .1aylıkken 4400 kgdı.şimdi ise 6 kilo ve 60 cm.

MAŞŞALLAH bu bebişlere ya yerim ben onları benim bebişim en ufakları sanırım ama beni görseniz bu kiloda bebek doğırmamı bile mucize sayardınız. Hepinizin bebişlerini öptüm kendinize ve onlara çok ii bakın gelişimlerini buradan paylaşmaya devam edelim görüşmek üzere...

X