melegime kızıma erken kavuştum

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
96
İstanbul
kıslarr dogum yaptım :teytey::teytey::teytey: 3 hafta erken yaptım ama çok şükür saglıgı herşeyi yerinde
dogum hikayemi kısaca anlatım
daha önce yazmıştım okuyanlar bilir doktorum beni yarıyolda bırakdı diye hastaneden ayrıldı ertesi günü başka bi hastaneye bi doktorla görüşmeye gittim nts ye felan girdim doktor bebegimin kalp atışları yavaşladıgını ve suyumun dahada azaldıgını söyledi ve hemen bebegin alınmasını söyledi aglamamak için kendimi zor tuttum :1no2::a015: elim ayagım titremeye başladı korkuyodum neyse eve gelip eşyalarımı annemi aldık yatış işlemleri yapıldı hazırlandım kontrol felan sonda takıldı sonra ameliyathaneye alındım zaten bayılmışım saat 14.50 de 2410 gr dünyaya geldi 2270 indi bebegim gözlerimi açtıgımda odaydım etrafımdakileri göremiyodum herşeyi duyordum ama cevap veremiyodum bebegime kavuşalı 6 gün oldu :teytey::teytey::teytey: hala isim bulamadık sizlere anca yazabildim ilk hamile oldugumu ögrendigim günde burdan yazmıştım nerden nereye çok ama çok mutluyum allah olmayanlarada versin inşaallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım gözünaydın tebrik ediyorummmm :)) Allah analı babalı sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaallah

Biz de heyecanla bekliyoruz küçük cadımızı :))

allah analı babalı büyütsün canım
sağlıklı ise gerisi önemli değil kiloyu daha sonra da alır
allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…