• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

melegim dunyaya geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ♥ Cleo ♥
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
&

♥ Cleo ♥

Ziyaretçi
Arkadaslar sira bende)) dogum hikayemi anlatacam. Doktorlar dogum tarihi olarak 6-7 ekim vermisti. Bende dogal olarak o tarihlerini bekliyordum. 22eylulde kontrole gitmem gerekiyordu. doktor dogumdan 10gun once falan beni gormek istiyordu.Nys..ben 25 eylul giderim diye karar verdim. 25 eylul sabahi disari ciktim biraz yuruyus yapmak icin. Son ayda yuruyus yapmak cok iyi diyorlardi.Dolastim biraz ekmek aldim sonra eve geldim. O aksam biz iftara misafir cagirmistik oyuzden evi temizlemeye koyuldum. Supurdum yerleri temizledim tozari aldim ve bisuru daha is. Saat ucte randevum vardi.Uce kadar herseyi bitirdim ve b.annemle doktora gittik.(b.annem kocamin b.annesi oluyor.biz birlikte yasiyoruz). Nys...doktor ultrasona aldi bakti hersey yolunda dedi.Ama bugun bide seni alttan muayene edicam dedi.Catin normal mi doguma musait mi falan bakicam dedi.Muayene ederken doktorun yuzu degisti ve dediki: E kizim sen doguma hazirsin.Rahmin 6cm acilmis dedi. Sancini hissetmiyor musun dedi.Bende yokki sancim dedim.Doktor hemen hastaneye gidiyorsun bende geliyorum dedi.Nys apar topar hastaneye gittik.islem yaptirdik. kocami aradik oda isten apar topar hastaneye geldi.ama gorusemedik cunku beni dogumhaneye almislardi bile. Doktorum gelene kadar baska bir ebe de beni alttan muayene etti oda saskin saskin ee sen doguruyorsun dedi. Ntsye bagladi sancin var dedi nasil hissetmezsin dedi.Ama ben gercekten sanci falan hissetmiyordum. Sonra tekrar sandalyeye aldi bende sandim ki tekrar muayene edecek meger dogum yapacakmisim))) ikin diyo bende ikindim bikac kere sonra zaten gercekten dogumun basladigina inandim. en fazla 15 dakkada dogdu oglum. cok saskindim. cok acidi ama duydugum kadar korkunc bisey degildi. sonrasinda dikisler atildi. onlarda atilirken acidi dogrusu.bebegin esi dogarken de berbatti ama gercekten korkunc bi aci yoktu arkadaslar. kisacasi benim dogum hikayem boyle oldu. simdi oglum yanimda okadar tatliki anlatamam.Allah saglikli hayirli bi evlat olmayi nasip etsin.Allah onu tum kotuluklerden korusun.Onuda hepimizin bebislerinide. Allah sizlerede boyle kolay dogum nasip etsin. Cok uzun oldu ama yazmak istedim. mutlulugumu paylasmak istedim.:utangac:

canım bende kısmetse ocak annesi olucam,bebegin hayırlı olsun...okurken duygulandım walla...
cinsiyetini ve adını ögrenebilir miyim...bebeginle,eşinle uzun,saglıklı,mutlu bir hayat sizin olsun...bayram şekeriniz bayramdan önce gelmiş:))))

Gözünaydın Canım. Rabbim hayırlı ömürler versin bebeğine...

Ve bizede böyle kolay doğum yapmayı nasib etsin inş...

Analı-babalı büyüsün...a.s.
Allah oğluna uzun ve güzel bir ömür nasip etsin canım.

cinsiyeti oglan adini da AbdulMalik koyduk. Allah hepinizden razi olsun.Allah sizede kolay dogumlar tatli bebisler nasip etsin)

ne güzel yaa..
nasıl süpriz ve kolay bir doğum olmuş gerçekten...
Allahım bana da böyle kolay doğum nasip etsin inş...

Allah analı babalı büyütsün inş yavrunu...

canım allah analı babalı buyutsun bende kısmetse 2 ay sonra doğum yapıcam ve korkuyorum açıkçası inş. senın anlattığın gibi kolay olur benımkıde hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s.
sorma bizdede var bi yaramaz bi cimcime ALLAH TÜM HERKESE BU DUYGUYU NASİP EDER İNŞALLAH
sanada kolay gelsin büyük bi maraton seni bekliyorrr :teytey:

hosgelmis bayram bebisi tum omru bayram nesesi bereketiyle gecsin

hayırlı ugurlu olsun canım gözün aydın darısı tüm isteyenlere ve banada inşallah

canım tebrik ederim.
rabbişm analı babalı büyütsün inş.
bböyle güzel doğumlar bizede nasip olur inş a.s.

gözün aydın cnım allah analı babalı büyütsün inşallah eşinle,çocuğunla uzun ve sağlıklı bir hayat geçirirsin inşallah canım şeker bayramınız kutlu olsun.

Back