• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melankolik misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Melankolik misiniz arkadaşlar? Bu konuda ki fikirlerinizi almak istiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen bende...geçmısıme çok bağlıyım bende..çocukluğuma...çocuk olsam yenıden düştüğüm için ağlasam bir tek...

Bende aşırı melankoliğim:( kızıyorlar bana kendine acı çektirmeyi seviyomusun diye.Hüzünle yaşamayımı tercih ediyoruz nedir anlayamadım bende.

Varlığın bir ağacı acıttı ismini kazıdığımda gövdesine
Birde beni acıtıyor şimdi şiirler yazarken gidişine….

Bnde melankoligim. annem kendini cok yıpratıosn dio. bide asırı agresifm. gecen gün kardesime sinirlenip tabak fırlatmıstm :bbo: ama cok hastaydm o zmn.

Bende melankoligimm zatenn herşey var bende saysam ohoooo:smiley-cool:

ohoo hem nasıl..o yüzden kaldıramıyorum bu dünyanın birçok yükünü ya..

bende çok melankoliğim ve bu huyumdan nefret ediyorum :kızgın: aynı zamanda evhamlıyım da off off

benim sağım solum belli olmaz.
mutluluktan uçacak gibi güne başlayıp, mutsuzluktan ölecek gibi günü bitirebilirim.
bazen efkar dağıtasım gelir, bazen deli gibi oynayasım...

:1closedeyes: melankoli hüzünlü olma mutluluğudur...ne mutlu bana

Ben de melankoliğimdir!:delphin:Her an depresyona girecekmişim gibi bir havam vardır!Fena halde duygusalım.Halbuki insnalr tam tersini düşünür benim hakkımda.:delphin:

galiba evet. kimi zaman deli gibi mutlu olsam da en ufak şey onu alıp götürebilir. sinir oluyorum bu halime ama elimden bişe gelmiyor..

Back