Lekeler, Çiller Meladerm kremi türkiyede nerde bulabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
meladermi kullanan varsa yazssın lütfen almayı düşünüyorum ama siteler yabancı olduğu için alamıyorum türkiyede nerde bulabilirim

temin eden varmı acaba kargo fiyatı nedir ??

temin etmedim ama sordum g.g den istediğin zaman getiriolar internatiol diye bi satıcı var o getirebilirim dedi 140 liraya

temin etmedim ama sordum g.g den istediğin zaman getiriolar internatiol diye bi satıcı var o getirebilirim dedi 140 liraya

Canım bu kremin muadili var, 35, 40 liraya satılıyor. 140 lira ona verinceye kadar git bi hastaneye operasyonla aldır. Bende de 2 tane et beni var, plastik cerraha gittim 4 ay filan önce, pek sıcak bakmadı aldırmaya, iz kalır dedi, ben de karnımda olduğu için aldırmak istediğimi söyledim 2 ay sonrasına gün vermişti, gün geldi gidip aldıramadım. Bu ilacı alıp kendim halledeyim, dedim, korktum. Bence benlerinize kendi elinizle müdahale etmeyin, dr gidin, alınan beni patolojiye gönderiyorlarmış, tehlikeli olup olmadığına bakıyorlarmış. Forumda bu konuyla ilgili bayağı bi paylaşım var bi bakın.

Canım bu kremin muadili var, 35, 40 liraya satılıyor. 140 lira ona verinceye kadar git bi hastaneye operasyonla aldır. Bende de 2 tane et beni var, plastik cerraha gittim 4 ay filan önce, pek sıcak bakmadı aldırmaya, iz kalır dedi, ben de karnımda olduğu için aldırmak istediğimi söyledim 2 ay sonrasına gün vermişti, gün geldi gidip aldıramadım. Bu ilacı alıp kendim halledeyim, dedim, korktum. Bence benlerinize kendi elinizle müdahale etmeyin, dr gidin, alınan beni patolojiye gönderiyorlarmış, tehlikeli olup olmadığına bakıyorlarmış. Forumda bu konuyla ilgili bayağı bi paylaşım var bi bakın.

yok canım beyazlatmas için cilt kremi bahsettiğim

Konunun üzerinden baya geçmiş ama merak ettim acaba mealdermi alan kullanan oldu mu??varsa memnun kaldılar mı acaba??Ben de almayı düşünüyorum Türkiyede yok sitesinde de para iade garantisi veriyorlar 30 günde mamnun kalınmazsa...Ucuz da değil yani acaba işe yarıyor muki??

Kızlar merhaba,

Bu konuda benimde bir yakınım muzdarip. Çok araştırdık ve meladerm de karar kıldık. Eşim haftaya yurtdışına çıkıyor ve 10 Ocak da geri gelecek.

Normalde Resmi ilaç, kozmetik ürün ve cep telefonu girişi yasak. Bu nedenle site üzerinden alış veriş yapamıyoruz. Eşime burada yazılanlardan bahsettim. İşin içine vergi ve gümrük girdiğinden 185 TL karşılığında getirebileceğini belirtti. Herhangi bir kapora veya önden ödeme istemiyor.

Geldiğinde İstanbul’da elden verebiliriz. İsteyen olursa mesaj atsın yeterli.

Back
X