MEL-PA ya hoşgeldiniz kızlarrr buyrun benim pazarıma

ayberkayefe

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
176
17
318
kızlarrr bende bugün pazarıma tezgağımı kuruyorum yaaa nasip diyerek herkese açık buyurun ama acemi olarak resimleri yükleyebilirsem tabii..takaslara da açığım hatta benim için daha da iyi olur ihtiyacımız olanları karşılarızzzz canlarrrr..bu arada pazarımın adı MELPA ben izmirliyim bilen bilirde bilmeyenlere söyleyeyimm karşıyakanın çok meşhur pazarı vardır sosyeteler sabah erkenden burdadır çarşamba günleri tezgağlar kurulmadan ordalar yaniii ihraç fazlası herşey orda .Karşıyaka bostanlıda çarşamba günleri sonr bizim sosyetik bayanlar tabi güzel kıyafet ayakkabı her ne ise söyleyemezler diğer arkadaşlarına nerden aldın diyenlere bos-pa dan aldık derler(yani bostanlı halk pazarı)

Cnm ya bi fiyat yazsaydın ve ayakkabı kaç numara kıyafetlerin bedeni nedir,
Bakanlar da ona göre düşünür sana da kolaylık olurdu,bi de marka da çok önemseniyor
Yoksa var da ben mi göremedim

Cnm aynı pazar Eskişehir'de çar-pa ve birçok ilde benzer isimlerle Nişantaşı falan kuruluyor bende pazar sevenlerdenim özellikle bazı tezgahların müdaviniyim.resim yüklemeye gelince bir programla önce resim boyutunu küçültüyor sonra hızlı yüklerden yüklüyorsun.ama resim boyutunu küçüülttüktrn sonra sayfadanda yüklenebiliyor

Cnm ya bi fiyat yazsaydın ve ayakkabı kaç numara kıyafetlerin bedeni nedir,
Bakanlar da ona göre düşünür sana da kolaylık olurdu,bi de marka da çok önemseniyor
Yoksa var da ben mi göremedim

Katılıyorum ama arkadaş zaten yeni olduğunu söyledi bunları dikkate alıyordum zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…