• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektubunuz Var Atv

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
Acilmamis galiba.Ben aciyim o zaman.

Televizyonların fenomeni haline gelen Müge Anlı, ATV ekranlarında yepyeni bir programa imza atıyor.
Yıllardır yaptığı kalite yayınlarıyla, ilkeli duruşuyla ve taviz vermeyen çizgisi ile televizyonların fenomeni haline gelen Müge Anlı, ATV ekranlarında yepyeni bir programa imza atıyor. Ayrı kalanları, dargınları, yıllardır yakınlarını arayıp da bulamayanları, Müge Anlı, “Mektubunuz Var” isimli yepyeni programda kavuşturuyor.

Programa katılan konuklar, dargın oldukları ya da kaybettikleri yakınlarına birer mektup yazarak seslenecekler. Yapılan çağrılar stüdyoda yanıt bulacak.

“Mektubunuz Var” Mayıs ayında ATV ekranlarında prime time zaman diliminde izleyicisiyle buluşacak.

“Mektubunuz Var” çok yakında atv’de!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun hatta 5 dk ya başlıyor
Paravan falan da vardı neden gerek duydular anlamadım ama
Göreceğiz..
Müge saçını toplayınca çok daha güzel oluyor söylemeden geçemeyeceğim :)

Sevgileri yarınlara bıraktınız
Çekingen, tutuk, saygılı.
Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı.

Bitmeyen işler yüzünden
(Siz böyle olsun istemezdiniz.)
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldı.

Siz geniş zamanlar umuyordunuz,
Çirkindi dar zamanlarda bir sevgiyi söylemek.
Yılların telaşlarda bu kadar çabuk
Geçeceği aklınıza gelmezdi.

Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vakit olmadı...

Behçet Necatigil

Son düzenleme:
hamile hamile izlemeyin yaa bilirim bende cok kotu oluyor insan aglamaya ye ariyor resmen uzmeyin bebislerinizi annesinin aglamasindan cok etkileniyolar

ben kavuşma anlarını görmedim baba konuşuyo şimdi niye 34 yıldır göstermemiş çocukları annelerine çocuklarda eşşek kadar niye bulmamış annelerini

müge çok şık bu arada

Ya ama bu adamı buraya çıkartmakla hata ediyorlar yakışmıyo böyle şeyler Mügeye
Resmen rezillik
Kavuştur mutlu et tamam
Bu ne ya
Sinir oldum!

bu ne ya evlilik programi gibisempatiksalakcinni
yeni actim daha televizyonu sasirdim yaniii:hulya:

ay yeni bi hikaye başladı çok feci kadının 4 yaşındaki oğlu ölmüş organlarını bağaşlamış o insanları arıyo şimdi

eşim izliyodu ütü yaparken biraz kulak kabarttm
müge anlı birilerine basıyodu yine kalayı
zaten sevmem uslubunu insanları azarlar durur
bu hakkı nasıl kendinde görüyosa yargılar insanları hakim gibi
hiç sempatik gelmedi açıkcası
sinan çetin yapardı bi zamanlar ona benzer diye düşünmüştüm ama
alakası yok.
kalitesiz ve ucuz geldi bana

ay ne biçim adamdı o öyle yahu,kadın çok bile dayanmış,sabit fikirlinin teki.Kadıncağız gelinleriyle oğullarıyla torunlarınlarıyla karşılaştığı zaman meydan bayram yerine döndü,adam orada tek başına kaldı,oh iyi oldu,böylelerine müstehak mutlululukları uzaktan seyretmek.

(Bu arada Müge Anlı adamın yanında konuşurken adamın gözleri devamlı Mügenin dekoltesindeydi(kıyafetinin açık olan tarafı),ara verildi bir baktım ki Müge adamın diğer tarafına oturmuş.

Oğlunu beyin tümöründen kaybeden annenin de oğlunun böbreğini taşıyan Filiz Hanım la sarılması içimi dağladı.Bu zamanda insanlar böyleyken,Suna Hanımın oğlunun böbreğini taşıyan Filiz Hanımla kucaklaşması herzaman yanındayım demesi çok duygulandırdı beni.

3 haftadır aynı model elbise giyiyor insan değiştirir :1ninca:

Back