Merabalar =)
Öncelikle burayı kendime sizin gibi görev edinmediğim için ara ara bakıyorum...
Cevap vermeye değmez diye diye arkamdan 7 sayfa yazmışsınız çok güldüm =)
Güldüğüm bi kaç mesaja cevap veriyim hatta
yasber
ahh cnm benım ne de guzel yazmışşın yanlız bı sorun var asıl sazanlıgı sen yapmışsın tatlım ;ilacı sende kullanmışsın yoksa bu yan etkılerı bu kadar ii nerden bıleceksın dimi kulaktan dolma sozlerı buraya yazıp iddada bulunacak kadar sazan değılsın herhalde
cnm ya bı de yazdıklarını düşünerek yazsa neler başaracak ama nesse idare edecez artık
Cevap: çok merak ediyorum bu yazının neresinden ilacı kullanmadığım kararına varıp buna inanıp bide bu şekilde cevap verdin =)
goss:
aa canım harika bi ilac gercekten..
Bi içiosun bütün gün baş ağrısı sora 1 hafta 1 leblebi yesen tuvalete zor yetişiosun sora kalbin bi düzensiz atıyo bi düzensiz atıyo sora kiloda veremiyosun..gercekten süper herkes bu deneyimi yaşamalı mutlaka almalısınız...
euheuhe bakalım kac dakkada silinicek mesaj =)
siz şu ilacı pazarlayan tipler nasıl yapıyosunuz gece uykuda girmiodur gözünüze napıosunuz nöbetleşemi bakıoyusunuz topiğe biri olurda olumsuz deneyim paylaşır diye çünkü öyle bişi gerçekten olamaz bu hap dünyaya gelmiş en iyi zayıflama hapı dimi canıımmm...
hadi atlayın bakalım sazanlar =)
evet kullanmadan burda iddada buluncak kadar 'sazan' diilim...evt yazdıklarımı düşünerek ve yaşayarak yazdım
rosemoon: :S
Cevap: Hangi bi yazdığınızı alıntı yapıyım hepsi birbirinden fena.. O ne laflar ne espriler ''depresyondan sorumlu bakan'' falan off offff çok fena...
Bir de şöyle demişsiniz:
''ne ciddi satıcılarız ki gece bile takip ediyoruz baksana''
doğru söze ne denir diyorum sadece
birde cevap vermeye değmez diye diye arkamdam 7 sayfa yazmışsınız cevap vermemiş haliniz buysa... =)
dtbernat: ''arkadaşlar kötü söz sahibine aittir ben arkadaşın msjını moderetöre ilettim gereken ceza verilecektir cvp bile vermeyin''
Cevap: Hello supergirl! 
mesajımı moderatore iletmişsin bravo bunu senden önce hiç biri akıl edemedi mi sanıyosun gerçekten =)
aSeL_k: ''ıyi Geceler Kızlar .
Canınız sıkılmış yine :)
boşverin buradaki amac belli zaten herkes herşeyin bilincinde
Arkadaş Depresyonda falan Galiba Kendi kendine eğlenmiş :)
Sıkmayın Canınızı''
Cevap: Depresyonda değilim ama söylediğin gibi gerçekten çok eğlendim =)
''bazı şeyleri anlamlandırmak cidden zordur ben buna bir anlam veremedim :)
ama gülüp geçmek lazım dikkate alınacak bir durum değil
ama okurken de güldüm hani
buradakiler ilaç satıcıları falan diye söylenmiş ya :)
her zaman söylüyorum kullanılan ilacı burada kimse savunmuyor herkes kendi iradesi ile kullanıyor ama buraya gelip yapılan yorumlar sanki birileri zorla içiriyorlamış gibi oluyor Çok Saçma :)''
birde böle yazmışsın evet burda ilacı bir takım insanlar taparcasına savunuyor!! elbette herkes kendi iradesiyle kullanıyor ama burada bir ön araştırma yaptığında o ilaca tapan insanlar kendi yorumlarının aksi bir yorum geldiğinde saldırarak moderatorun ilgisini cektirip sildiriyolar..(olumsuz etkisini görenler varsa su günlerde biraz ılımlılar olumsuz etki paylasanlar cogaldı diye pek ses çıkartamıyorlar ama begenmedikleri bi yorum yapıcaksanız bu oyuna düşüp cevap vermeyin ki mesajınız silinmesin henüz kullanmayan insanlar olumsuz etkilerini de görebilsin bu muhteşem gösterilen diet hapının...)
buckel:
''Kusuruma bakmayın banlanmayı bile göze aldım ama cevap vermeden geçmicem. zati böleleri yüzünden tüm şevkimde azmimde zevkimde kaçtı...
SAYIN GOSS kuyruk acınız varsa gidin başka yerde çıkartın... sırf bu tarz yorum yapmak için özellikle üye oluyorsun iyi bi halt ettim sanıp ancak öle ekrana bakıp kendi kendini mutlu edersin. başka mutlu olma yolunuz yok zaten. bu tür komik kelime oyunları ile kendinizi avutursunuz ancak.. asıl size yazık.. bu arada ihtiyacın varsa sanada satayımmı biber hapından ne dersin? gel gel sana herkesten daha ucuza bile vericem hapı. ama en az 5 kutu alcan tamammı???
Tövbeeeeeeeeee yaaa.. buda bugünlerde moda galıba, ne kadar çok canı sıkılan yapcak işi olmayan insanlar varmış...''
Cevap: Bir kuyruk acım yok çok şükür sizin var sanırım olumsuz bişi yazınca kuyruğunuza basılmış gibi davranıyorsunuz...ne tarz yorum yaparsam yapıyım olumlu olmadıkça size dokunuyor zaten..beni çok iyi tanıyosunuz heralde başka mutlu olma yolum olmadığına karar vermişsiniz =) ılacı da almayım teşekkürler 2 kutuyu zaten çöpe attım böyle taptığınızı daha önceden görsem size verirdim çerez niyetine yutardınız arada... yapıcak işi olayan demişken sizin çok işiniz olduğu içinmi 24 saat yorum yapmışsınız? :O yoksa işiniz bumu?
Ve ve ve sevgili;
gökcen korkmaz:
''böyle saygısızca konuşanlara vereck bir cevabımız olamaz neden mi diye sormayın çünkü nedeni yok sizi galeye bile almıyoruz keşke sizde vadi arkadaşın anlattığı tarzda anlatsaydınız sıkıntınızı bakın ona kimse birşey söylüyormuuu''
''kızlarrrrr ne olmuş gene böle saçma saçma konuşma allahım ben satıcı geldiiiiii öle diyolar yaaa hani sazanlar tövbe tövbeee aman varya hiç umrumda değil inanın isterlerse silsinler üyelimi böylelerine pabuç bırakmam benn gerçi benim saygısız insanlarla işim olmaz ama yinede onun anlıyca dilden yazmak istedim yaşınada saygısızlık etmek istemem ama hiç yaşına yakışır konuşmuş mu yaaa ayıp demek okumakla cahillik bitmiyormuş yazıp kaçıyolar ne komik buna gülünür işteee değilmiiiiiiiii yaa kardeşim ölceksemde ben ölcem sana mı düştü derdi tasası anlamadım kiiiiilülülülülülülaelaelaelae laekafamçokkarıştı''
''aynen canım bunlar herhalde başka bir ürünün satıcısı da gelip burda kötüleme yapıyolar kötüysede kötü kime neee allahım yaaaa isterlersede kapatsınlar topiği böleleri yüzünden kapanacaksada ne yazıkkkk''
Cevap: Sizde verilcek cevabımız yok diyerek 3 mesaj atmışsınız verilcek cevabınız olduğu günler için çok endişeleniyorum =) ayrıca rica ederim ben sizin dilinizden yazmıştım zaten sizin cevap tarzınızda bi değişiklik olmuş gibi gelmedi bana :S
Okumakla en basitinden ''kaale almak'' deyimini ''galeye almak'' şeklinde yazmıyorsun =)
Sizin ne şekilde ölmek istediğiniz beni ilgilendirmiyo size içmede demiyorum allah korusun size bi doktor içme falan dese ilaçtan değilsede intihar edip de ölürsünüz heralde...
Sonuç: ılacı henüz kullanan yada almayı düşünen arkadaşlar karar tabiki sizin olmakla beraber burda anlatıldığı gibi herşey süt liman değil..kendi deneyimlerimi yazıyorum tekrar..
1-ilk haftasında 2 kilo verdiriyor oda ishal' den dolayı vücudun su kaybetmesiyle,
2-iki gün özellikle çok şiddetli 1 haftaya kadar orta şiddette baş ağrısı,
3-1 hafta süren en ufak yediğiniz şeyi ishal şekilde 5 dk sorasında çıkarmak,
4-farkedilir şekilde kalp ritmi bozukluğu,
5-ateş basması...(ki ben cok üşüyen bir insanım)
ben ilk kutuda 2 kilonun ishal durumundan olduğunu farkedince bıraktım ama bir arkadaşım devam etti ilerleyen zamanlarda aşırı gaz sancıları ve bağırsaklarda ileri derecede düzensizlik ve rahatsızlık yaşadıve rahatsızlığı hala ciddi şekilde devam ediyor.. biteli 3 ay oldu ilaçtan önce dikkt ederek verdiği 10 kiloyla birlikte ilaçla verdiği 2 kiloyuda bu 3 ayda malesef doğumda aldığı kiloya tekrar döndü...
burada kilo verdiğini söyleyen kişilere dikkat ederseniz çoğu spor yapıyorum ve yediklerime dikkatediyorum diyor bu şekilde verdiklerini düşünüyorum zaten böyle yaparak ilacı kullanmasada vericektir ama ilk hafta iştah kestiği için bu ilk başta bi avantaj sağlıyor olabilir ama ileride geriye kalan kalp ritmi düzensizliği ve konsantre bozukluğu kafadaki bulanıklık dışında bu etkide geçiyor eğer kullanacaksanız ilk hafta düzenli beslenip midenizi küçültmeye bakın sonra ilacın bir yardımı olmayacak ve kullanmayı bıraktığınızda çok dikkat edin ki ziyadesiyle geri almayın kiloları...