mekanda al sva ?

M

minisimmm

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi minisimmm
selam arkadaslar sizlerden bir ricam olacak ; bir ev yaptırmaya çalışıyorum. su anda kaba beton halinde, iç sıvasını normal sıva değilde alçı sıva yaptırmak istiyorum. görüntüsü süperrr dümdüz ve gayet güzel gözüküyor ama bunun hakkında hiç bilgim yok normal beton sıvanı n daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ondada malum duvarlar pürüzsüz olmuyor. aranmızda alçı sıva yaptırıp memnun olan varmı ?ne kadar sağlıklıdır? ne kadar kullanışlıdır.? bunun hakkında yardım ederseniz sevinirim .şimdiden çok teşekkür ederim hepinizee ...

• Konu Sahibi minisimmm
Bunun normali önce beton sıva, üzerine ince tabaka halinde alçı sıva çekilmesidir benim bildiğim

• Konu Sahibi minisimmm
ay güzelim benim evim tek katlı yanlız çatı yok.belki bununda etkisi vardır.benim alçı sıva ve ben hiç memnun değilim.tamam duvarlar dümdüz ama çok rutubet oluyor.dediğim gibi beli çatı yok diye..evi havalandırıyorum havalandırıyorum ama nafile.belki 2 . kat böyle olsa idi bu sorunları yaşamazdım yani öyle diyorlar...sürekli camlar açık ve yine de havasız gibi ev..birde terleme yapıyor..

X