- 11 Ağustos 2009
- 3.363
- 5
- 683
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
:roflol: ya deli çok güldüm heyecanla okuyorum sonuca bak büyüseydide öle olsaydı:roflol: çok geç ya tuana olmasın gerçekten çok yaygın:kedi::kedi::roflol: ama tuananın tınısı çok hoşuma gidiyo ya ben evlenene kadar bu kadar yaygın olmasaydı keşke ben çocuk yapayım ismini tuana koyayım büyüsün öyle yaygın olsaydıboshayallersmile neyse artık çok geç:gitme:
Geyik yok icraat varklava::roflol: her geyikte fikir varsa geyik serbestaklinialirimsmile
Turkuazın kesin vardırTuana restaurant, tuana düğün salonubilmiyorumkismile
kubbealtı ( kubbeye benzediğini söylediğiniz için)
kümbet
flower
efsun
forever ( düğün salonu olduğu için ebediyen,ilelebet anlamını taşıyor olması nedeniyle)
palmiye
pırlanta
kamelya
:roflol: ya deli çok güldüm heyecanla okuyorum sonuca bak büyüseydide öle olsaydı:roflol: çok geç ya tuana olmasın gerçekten çok yaygın:kedi::kedi:
ama aklında kalıcaksa olsun tabiki:1ninca:
tamam ben geyiğin arasına sıkıştırırım bi fikir:roflol: tuana restourant isim modasına uyan restaurant:roflol: burda vardı gelda:ecrin_bebek: ama battı:roflol:
kubbeli demişsiniz ya mekan için banada SULTAN ismini çağrıştırdı
:roflol::roflol: kesin sonunda ruana oluca bu isim:roflol:Kubbealtı hmm bi his uyandırdı içimde.. Efsun da kulağa hoş geliyo. Palmiye benim de aklıma geldi ama düşündüm bulunduğum şehirle alakalı olmuyo çok sırıtıyo o yüzden vazgeçtim. Hem düğün salonuna hem restauranta uymak zorunda olması çok zorluyobilmiyorumkismile
:roflol: ama öyle ya şimdi ne koycam diye kara kara düşünüyom(evlenmeme de nerden baksan 6 sene var şimdiden hamile gibi telaşe düşüyom:roflol:) tuanayı not ettim kıyamadım yine ama zaten not ettiğim isimlerin arasından da eleme yapıcamzemuszemus
:roflol::roflol: alemsin ya.
:roflol::roflol: kesin sonunda ruana oluca bu isim:roflol:
6 senemi:1shok: 6 senemi:1shok::1shok: 6 senemi:1shok::1shok::1shok:6 senemi:1shok::1shok::1shok::1shok:
duygularım dondu:roflol: anam amma çok varmışdelikafadulden
yap şekerim yakomozda çok hoş ama var mı bilmiom:1ninca::ecrin_bebek:
nevbahar
golden
benefşe
asrın
favori
diyar
kehribar
hanzade
anemon
frezya
koza
hezaren
erguvan
:roflol::roflol: ruana:roflol: tuana be:roflol:::roflol::roflol: ruana iyi fikir:roflol:
bilmiyorumkismile hmm 6 sene:1ninca: benim de donuyo ama yapcak bişi yok:sinifsinif: Evt baya bi var nası geçecek bilmiyom:gitme:
Yakomuzu duydum ben vardır kesinCADIARZU
sağol bitanem ya hezaren direk dikkatimi çekti ama söylemesi zor onun da anemon çok güzel ama var:sinifsinif:
:roflol::roflol: ruana:roflol: tuana be:roflol::
napıcan geçer geçer:1ninca::1ninca: 6 senede çok mu ne:1ninca:
ne zor işmiş bu isim işi be
halay bası kim ceker düğün salonu :dance:
saka biyana bikaç isim buldum :
aşiyan
altınpark
şehzade
agır isimler kaydirigubbakcemile5
Uğrak,
Orası,
Neresi,
Burası,
Bahane.....
Bunlar da rock bar ismi gibi oldu galiba yaaa...akannehir...
Altın kapı,
Saray yeri,
Altın Yalı,
Elmas kapı,
Zümrüt,
İncili Köşk...
Bu saatte başka sallayamadım...:kedi:
majesti
Laylam
Vision
Elegance
Konak
Yakamoz..
Eftelya(kizim olursa ismini eftelya koycamda :roflol: muhabbeti gecmisken araya SIKIStirayim didim :roflol:)
Class..
Le Royal..
Samanyolu..
Nilüfer..
Kumsal.
Susam..
kum Zamani.
Yakamoz
Vivaldi..
Adem ile Havva..
Panorama.
Erguvanim
tükendim uleynnnnnn :) sabahin köründe benden bu kaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?