- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
:roflol: doğru o şekilde de düşünen olabilir zaten ben de çocuğuma o ismi koymak istiyodum ama şimdi herkes koyunca vazgeçtim bari buna gitsin diye yer arıyorum:roflol:kulağa hoş gelio ama sanki çocuğunun ismini koymuşsun gibi :tomato:
hani son zaman nesilin ismi ecrin tuana filan ya :1ninca:
anam bana bak hemen senaryoyu yazdım-tatlicadiarzu-
turkuazda hoş ama patenti vardır o ismin mutlaka:sm_confused:
aklıma isim gelmio ama deminkilerden elite de değişik gib editledim aşapıdaki arkadaşın yazdıklarıda güseli:1ninca:
ebruli
okyanus
gökkuşağı
aklıma ne çok isim geldi böylekaydirigubbakcemile3 yardımcı olabiliyorsam sevinirimbuyrunnnnnnnnn
Olmaz mısın cnm hiç oluyosun tabi tşk ederimopuyorumnanaktan durup düşününce gelmiyo benim aklıma bütün isimler gitti resmen ne zor şeymiş isim bulmakbilmiyorumkismile
:roflol::roflol:roflol: doğru o şekilde de düşünen olabilir zaten ben de çocuğuma o ismi koymak istiyodum ama şimdi herkes koyunca vazgeçtim bari buna gitsin diye yer arıyorum::roflol:[/I][/B]
Saltanat,şehzade,beyzade çok klişe:kedi: hanımeli, gökkubbe güzela.s
çağrı
çağlayan
star
şelale
Bulamıyoruz gerçekten ben de severim isim bulmayı ama yok tık yok resmen hiç gelmiyo:sinifsinif: İnş cnm benim sağol. Evt belli oluyo ama çok işime yarıyokaydirigubbakcemile3haklısınız çok zor. düşünüp arayınca bulamaz insan.. en içine sinenini bulmaya çalışır. en hayırlı olacak isimi bulursunuz inşallah. ben çok severim isim bulmayı. bellide oluyor zaten, sürekli aklıma birşeyler geliyorkaydirigubbakcemile3
dış görünüşü kubbeli demişsiniz mekanın resmi olsa belki bizede isim konusunda ışık yakabilirdi..
:roflol::roflollmaz mı ik o gelir hiç gülesim yoktu:roflol:
koyma herkes koydu cidden yakında herkes dükkanada koyar 1. tuana sen ol:roflol::roflol:
şehzade güzel sankimCADIARZU
beyaz melek
hoşkubbe(kubbe şeklinde değin için)
kardelen
bilmem işine yaradımmı
:roflol: ilk ben koyayım kimse koymadan diğerleri taklitleirm olur benim de havam olur:roflol:
:roflol: evet evetsırnaşık şey tuananın yanına ikinci isim sanki çocuk ismi arıyoz:roflol:
geyik yapmayalım:roflol: icraat :roflol:her geyiğe bi fikir kaydirigubbakcemile3
turkuazı çok sevdim ben ama eminim ki var sahibi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?