ladypati Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 91 44 18 14 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ladypati #1 Merhabalar Mehmet koçta tüp bebek tedavisi gören var mı acaba nasıl bir doktor sonuçları nasıl fiyatları nasıl yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhabalar Mehmet koçta tüp bebek tedavisi gören var mı acaba nasıl bir doktor sonuçları nasıl fiyatları nasıl yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
pamukmelek ♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Şubat 2014 348 612 303 34 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ladypati #2 ladypati .!.: Merhabalar Mehmet koçta tüp bebek tedavisi gören var mı acaba nasıl bir doktor sonuçları nasıl fiyatları nasıl yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhabalar ben varım 5-6 yıllık doktorum olur kendikleri. Fiyatları diğer yerlere göre normaldir. Çok ilgili kendisi ve şuan tüp bebek sürecimin son demlerindeyim toplama yapıldı donduruldu yumurtalar transfer için kendimi ayarlıyorum. siz konuyu açalı baya oldu acaba gittiniz mi?
ladypati .!.: Merhabalar Mehmet koçta tüp bebek tedavisi gören var mı acaba nasıl bir doktor sonuçları nasıl fiyatları nasıl yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhabalar ben varım 5-6 yıllık doktorum olur kendikleri. Fiyatları diğer yerlere göre normaldir. Çok ilgili kendisi ve şuan tüp bebek sürecimin son demlerindeyim toplama yapıldı donduruldu yumurtalar transfer için kendimi ayarlıyorum. siz konuyu açalı baya oldu acaba gittiniz mi?